Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » A nagy darab kidobószerű...

A nagy darab kidobószerű emberek mennyire ersőek vagycsak felfujtak?

Figyelt kérdés
Ilyen nagy medve emberekre gondolok hatalmas izomzattal.Pl mint a kidobok a discoban.Akkora az izmuk mint nekem a 2combom összetéve.Ezek ennyire erősek vagycsak a porok,seroidoktól néznek ki gorilláknak erejük meg annyi,hogy semmi????
2011. aug. 11. 13:35
 1/9 anonim ***** válasza:
Szerintem végeredményben mindegy, hogy poroktól lettek ekkorák vagy valami mástól, az átlagnál így is-úgy is erősebbek:D
2011. aug. 11. 13:42
 2/9 anonim ***** válasza:
Nem igazából biciklipumpával fújtatják őket. Kérlek kedves kérdező, gondold át, fogalmazd át és ismét tedd fel végre rendesen a kérdést.
2011. aug. 11. 13:42
 3/9 anonim ***** válasza:
tuti kamu :D
2011. aug. 11. 13:46
 4/9 anonim ***** válasza:
76%
Ezt úgy lehet kideríteni a legkönnyebben, ha beszólsz nekik, és ha jól elvernek úgy hogy nem bírsz utána felkelni akkor valószínűleg szteroid nélkül nőttek meg, de ha fel bírsz kelni akkor csak felpumpált izmuk van.
2011. aug. 11. 14:04
 5/9 anonim ***** válasza:

Nem ők a nagyok,hanem te vagy kib@szott kicsi...

Műizom nem létezik...az összes elmebetegnek üzenem.

Még aki széjjel koxolja magát annak se műizma van...

Szájon kell csapni...kiderül az erő.

2011. aug. 11. 15:13
 6/9 anonim ***** válasza:
Nekem van olyan ismerősöm aki kidobó volt és igencsak vastag volt de nem szedett semmit táplálék kiegészítőn kívül. Amúgy meg neki 10 év judo tapasztalata is volt.
2011. aug. 11. 15:14
 7/9 anonim válasza:
Rövidtávon erősek, de valószínűleg hamar kifulladnak.
2011. aug. 11. 18:44
 8/9 oyeacch ***** válasza:
kompresszorral fújtatják öket a vilibáéknál, én szoktam látni, úgy visítanak közben, hogy csak na!
2011. aug. 11. 20:21
 9/9 anonim ***** válasza:

Én láttam a múltkor egy durva kidobót, kb 8x akkora volt mint az átlag! Na ő tuti fel volt fújva!

(michelin gyár előtt sétálva láttam)

2011. aug. 11. 23:15

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!