A nagy darab kidobószerű emberek mennyire ersőek vagycsak felfujtak?
Figyelt kérdés
Ilyen nagy medve emberekre gondolok hatalmas izomzattal.Pl mint a kidobok a discoban.Akkora az izmuk mint nekem a 2combom összetéve.Ezek ennyire erősek vagycsak a porok,seroidoktól néznek ki gorilláknak erejük meg annyi,hogy semmi????2011. aug. 11. 13:35
1/9 anonim válasza:
Szerintem végeredményben mindegy, hogy poroktól lettek ekkorák vagy valami mástól, az átlagnál így is-úgy is erősebbek:D
2/9 anonim válasza:
Nem igazából biciklipumpával fújtatják őket. Kérlek kedves kérdező, gondold át, fogalmazd át és ismét tedd fel végre rendesen a kérdést.
4/9 anonim válasza:
Ezt úgy lehet kideríteni a legkönnyebben, ha beszólsz nekik, és ha jól elvernek úgy hogy nem bírsz utána felkelni akkor valószínűleg szteroid nélkül nőttek meg, de ha fel bírsz kelni akkor csak felpumpált izmuk van.
5/9 anonim válasza:
Nem ők a nagyok,hanem te vagy kib@szott kicsi...
Műizom nem létezik...az összes elmebetegnek üzenem.
Még aki széjjel koxolja magát annak se műizma van...
Szájon kell csapni...kiderül az erő.
6/9 anonim válasza:
Nekem van olyan ismerősöm aki kidobó volt és igencsak vastag volt de nem szedett semmit táplálék kiegészítőn kívül. Amúgy meg neki 10 év judo tapasztalata is volt.
7/9 anonim válasza:
Rövidtávon erősek, de valószínűleg hamar kifulladnak.
8/9 oyeacch válasza:
kompresszorral fújtatják öket a vilibáéknál, én szoktam látni, úgy visítanak közben, hogy csak na!
9/9 anonim válasza:
Én láttam a múltkor egy durva kidobót, kb 8x akkora volt mint az átlag! Na ő tuti fel volt fújva!
(michelin gyár előtt sétálva láttam)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!