Akkor az most jó, ha edzés után izomlázam van, avagy sem?
Figyelt kérdés
Azért kérdezem mert olvastam már mindent és mindennek az ellenkezőjét is, így gondoltam, hátha valaki tudja azt a választ, ami manapság orvosilag elfogadott.2011. aug. 10. 14:19
1/18 anonim válasza:
az a jó ha izomlázad van mert azt jelenti nagyobb terhelésnek tetted ki azt a testrészed (ami izomlázas) mint átlagosan magyarul biztosan izmosodott. Ha rádolgozól gyorsabban elmúlik és még "kigyúrtabb lehetsz" :D
2/18 A kérdező kommentje:
Király :D Akkor ma is edzem
2011. aug. 10. 14:43
3/18 anonim válasza:
Lehet, hogy király, csak egy nagy barom király.
4/18 oyeacch válasza:
Jó nagy f*szságokat hordasz itt össze, első. Az izomláz nem kívánatos, mert felhalmozódik az ammónia az izomban. tehát nem jó. Viszont egy indikátor kezdőknél, akiknek nincs izom érzetük, hogyha pl: Hátazástól izomlázas a háta, akkor jól edzett. Akinek durran a háta edzés közben /vagy bármi más izom/ annak az izomláz egy szükségtelen dolog.
5/18 A kérdező kommentje:
Nem vagyok én egy nagy testépítő, lány vagyok és futok és meg tornázom, azért kérdeztem
2011. aug. 10. 15:12
6/18 A kérdező kommentje:
Amúgy azt olvastam, h a legújabb kutatások szerint az izomláz attól van, h megszakadnak az izomrostok a terheléstől és apró szakadások lesznek rajta, és ezért fáj. És ilyenkor a szervezet az apró szakadások helyére épít be újabb izmot, ilyen rétegzés szerűen. Vélemények erről?
2011. aug. 10. 15:14
7/18 oyeacch válasza:
Az, hogyha nem eszel fehérjét, akkor nincs mit beépítenie.
8/18 A kérdező kommentje:
Eszem fehérjét :) Tegnap rakott kel volt, ma tonhal saláta sajt is lesz benne meg tonhal, na nyilván :) Így jó lesz?
2011. aug. 10. 15:35
9/18 oyeacch válasza:
Ha a napi táplálékod tartalmaz némi húst akkor oké.
10/18 anonim válasza:
Az jó lesz, de a finom csirkemell mindennél jobb :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!