Az nem baj, ha nem minden edzés után van izomlázam?
Figyelt kérdés
Helló!
Azt vettem észre, hogy amikor elkezdtem gyúrni akkor másnapra izomlázam lett meg ilyesmi. De most már kezd abbamaradni és kisebb izomlázam lenni vagy még annyi se és nem érzek semmit, nem tudom, hogy ez jó e mert én mindig akkor érzem jól magam ha izomlázam van mert akkor úgy érzem jól teljesítettem.
2011. jan. 28. 07:21
1/8 anonim válasza:
Az izmaid most már nagyobb terhelést bírnak el, ezért ugyanaz az edzés már kisebb izomlázat idéz elő, vagy semmit. Ha izomlázad van, az végül is jót jelent, mert akkor tudod, hogy jól megdolgoztál, és az izmaid fejlődnek.
2/8 A kérdező kommentje:
Tehat akkor nem edzettem eleg kemenyen?
Bocs, hogy ekezet nelkul irok
2011. jan. 28. 09:34
3/8 anonim válasza:
Nem mondanám, inkább csak te lettél erősebb, és a kemény megterhelést is egyre jobban bírod. Lehet, hogy az edzésed különben viszonylag kemény, de talán tényleg kicsit fokoznod kéne. Ha mindenáron izomlázat akarsz :D
4/8 anonim válasza:
Nem kell mindig izomláznak lenni.Nálunk alapozáskor van egyszer izomlázam és annyi aztán utána nincs,pedig jo az edzés,egyszerüen csak hozzászokik a szervezeted és jobban birod a mozgást.Nincs evvel semmi probléma.
5/8 anonim válasza:
Az nem baj ha izomlázad van,de ha lenyújtod edzés előtt és után akkor nem lesz. :)
6/8 A kérdező kommentje:
rendben
köszi a válaszokat:)
2011. jan. 28. 13:01
7/8 anonim válasza:
Általába a hirtelen jött terhelés hatására az izmaid ''belázasodnak'' probálnak visszaugrani az eddigi állapotukba de te ez ellen dolgozol és nem hagyod hogy újra leesen a terheltségi szintje a 0-ra.Amúgy ez az izomlász dolog az első pár alkalommal fordul elő utána már hozzászokik a szervezeted és elmúlik mindez.
8/8 A kérdező kommentje:
ja értem, okés. Köszi szépen
2011. jan. 29. 14:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!