Melyik tömegnövelőből jövök ki a legolcsóbban?
30% fehérjetartalom fölötti, ha lehet.
Folyamatosan lehet szedni tömegnövelőt vagy ennél is pár hónapos kúrákat kell tartani?
písz
Nekem a Jumbo jött be a legjobban, azt ajánlom neked.
Nem kell szünetet tartani. De szerintem úgy fejlődsz a legjobban, ha tömegnövelő edzések után natúran edzel pár napig, hogy megfelelően beépüljön. Mondjuk ha 3x edzel hetente, a maradék napokban is érdemes csinálni könnyebb gyakorlatokat, csak tömegnövelő szer nélkül.
Az 1. nek gratulálok köze sincs ehhez a sporthoz ahogy elolvastam amit ír.
Igen a legfontosabb az étkezés bár ez szerintem sokkal drágább mint a tápkiegek, de annyival többet is érnek. Legolcsóbban ha edzés utánra kéne ( ezt csak gondolom ) akkor vegyél egy minél nagyobb kiszerelésben kapható ( 5-6 kg ) tejsavó koncentrátumot és 1 nagy adag dextrózt ( én utóbbit bio boltban veszem mert van ahol 300-400 ft/kg ért hozzám dobják míg pl tápkieg boltba 600 / kg áron van.
Ez után edzés után bekeversz 50g szőlőcukrot és a fehérjét ( tskg/2 g-nyit ) és kész a tömegnövelőd edzés utánra. Ha mégis inkább készen vásárolnál jumbo professional még ami ár/érték arányban elviselhető.
3. válaszoló vagyok.
Az kimaradt, hogy nem kell szünet.
Táplálék kiegészítő, érted, táplálkozást egészít ki. te tartasz szünetet mittomén a kajálásban, így eldöntöd, hogy most 2-3 hétig nem eszem, mert volt egy kajakúrám, vagy hogy megy ez nálad?
Legolcsóbb tömegnövelő power protein + dextróz, vagy power + zab...
Köszönöm a válaszokat. De egy 8,8 kg-os Jumbo 20ezer felett van, ez egy hónapra elegendő nagyjából. A Power Protein vagy valamilyen tejsavó + dextróz jóval ez az ár alatt van, ha jól számolom :)
Még egy kérdés: Mivel a Power Protein Soya tartalmú ahogy látom és ezt írja: "Reggel, edzés után és/vagy lefekvés előtt 25g." - theát ez max. napi 75 g. Ha iszok egyet reggel, edzés után és este, akkor az edzés utáni turmixomba (ami szintén 25g) mennyi dextróz mehet? (mehet az 50g?)
Az igen! :D
Tömegeléskor akár 2g/testsúly kg is belefér, de ez mégis csak szója tartalmú, miért írnak akkor rá max. 75g-ot?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!