Hogy vehetnék legolcsóbban siklóernyőt?
szia...hát, mi úgy szereztük be, hogy adtunk fel hirdetést assszem a pcg.2-n....kb ezzel a szöveggel.
siklóernyőt vennénk,minél olcsóbban, de megbizható minőségűt..ha az ernyőddel amit nekem is eladnál a fiadat is felengednéd akkor megvan a vevőd:)) kezdők vagyunk, egy 57 kg és egy 85 kg-s pár.
sok sikert!!!!
Vagy facebookon, itt:
Nyílt fórum, a pg.c2.hu nyomdokain (amit nem törtek fel, csak megszűnt).
Biztos, hogy a legolcsóbb választás a legjobb?
Megéri egy 50.000 forintos kinyúlt zsinórzatú, megnyúlt ernyővel kockáztatni?
Ez nem egy tévé, ami ha bedöglik akkor kidobom.
Az előzőnek igaza van, mindenképpen legyen légialkalmas!
100 fölött kell nézegetni, 50 ért csak kutyázásra jó ernyőket kapsz!
100 mp fölötti porozitás alap, ha sokáig akarod használni. Meg a zsinórzat is legyen rendben :)
Gelvenor anyagból legyen lehetőleg, az jól bírja az idő vasfogát :) Nekem skytex ből van az ernyőm, és sajna 20 körüli a porozitása :(
"Én szerettem volna venni egy nagy teljesítményű versenyernyőt, igaz még csak kezdő vagyok"
Kezdőként ilyen cuccal repülni elég nagy felelőtlenség. Beszopsz egy csukást, aztán várhatsz a helikopterre. Évi 300 óra a minimum egy versenyernyőhöz. Persze 2-3-as és 2-3 as közt is van különbség. A Nemeton az elég biztonságos, de pl a Poison már profi, aktívan repülő pilótáknak való.
Ja igen, inkább érdemes maradni DHV 1-2 -2 nél. Pl a mostni 1-2 esek úgy siklanak mint a régi versenyernyők :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!