16 Évesen ez gáz? Lányok válaszát is várom mert érdekel h ők milyen véleményel vannak erről
Figyelt kérdés
16 éves vagyok nem gyúrtam idáig de ma lefényképeztem magam és arra gondoltam h elkéne kezdenem
ez : [link]
16éves létemre gáz? vagy normális? a velem egykoruakhoz képest?
2011. aug. 10. 00:19
13/21 A kérdező kommentje:
Köszönöm :)
hát ez tényleg gáz :D
De igazatok van nem szivesen lénnék lent vékony fent vastak ha nekiálok akkor mindenhol !
2011. aug. 10. 01:02
14/21 anonim válasza:
21/L
Elárulom, hogy az egyetemisták 60 %át lepipálod 16 évesen. Teljesen arányos vagy, sőt jól nézel ki. Edz lábra is, hogy arányos legyél és a meglévőt meg meg kell tartani.
15/21 anonim válasza:
mindenre eddz,mert az hülyén néz ki ha felül sokkal nagyobb vagy mint alul. amugy meg nem rossz.
17/21 anonim válasza:
lesz valami firiss kép? vagy miért emelted ki a kérdést?
19/21 anonim válasza:
Csokiba mártottad a kezed Vili Vonka ? Egyébként meg 20+nak nézel ki.
20/21 Pretty_Fighter válasza:
De jó,most már vagy 18-20 vagy:D Hogy repül az idő
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!