Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Napi fél óra gyaloglással...

Napi fél óra gyaloglással tudok fogyni?

Figyelt kérdés
A fél óra futás mellett próbálok rendesen enni. Pár kilót szeretnék leadni. A gyaloglásnál kicsit gyorsabb tempóban megyek.
2011. aug. 8. 19:16
1 2 3 4
 21/32 anonim válasza:
ebben igazad van de az sem ajanlott kozvetlenul lefekves elott.amit mondtam,az alól is van kivétel, mert bizonyított, hogy a lefekvés előtt 1-2 órával elfogyasztott jó minőségű fehérje (sovány hús, túró, joghurt, kefír...) nem terhel le, viszont elegendő tápanyagot biztosít a testnek az alvás alatt elégetett kb 400 kcal-hoz, így azt a test nem az izmodból építi le. De tudod mit dilis nyuszi,a kerdezo hallgasson rad, lakjon be lefekves elott, akkor biztos fogyni fog
2011. aug. 12. 15:29
 22/32 anonim ***** válasza:

Mi bajod van? Nem mondtam hogy lakjon be lefekvés előtt, aztmondtam egyen sovány túrót. Te meg összevissza beszélsz, pont azt írtad le amit én is.

"mert bizonyított, hogy a lefekvés előtt 1-2 órával elfogyasztott jó minőségű fehérje (sovány hús, túró, joghurt, kefír...) nem terhel le, viszont elegendő tápanyagot biztosít a testnek az alvás alatt elégetett kb 400 kcal-hoz, így azt a test nem az izmodból építi le" - ezt mondom.

(a joghurt meg a kefír az nem jó minőségű fehérje, leginkább ch. a sovány húsban meg nincs kazein)

2011. aug. 12. 15:34
 23/32 anonim válasza:
lefekves elott 1-2 oraval.
2011. aug. 12. 15:41
 24/32 anonim ***** válasza:
ja hogy az időponttal volt a baj :D én is így gondoltam, csak te az elején azt írtad hogy lefekvés előtt 3-4 órával már ne egyen.. ezért kértünk magyarázatot.
2011. aug. 12. 15:43
 25/32 anonim válasza:
en ugyertem,hogy...:)) ahh haggyuk:)). de m1` is,lehet tulzas az a 3-4 ora is,de en pl. vacsorazni is 3 es fel oraval lefekves elott szoktam,nem tudom,nem erzem magamnak ehesnek utanna:-?
2011. aug. 12. 16:04
 26/32 anonim válasza:
van meg egy tippem:D a citrom:D mivel rengeteg c vitamint tartalmaz.facsard ki egy citrom levet,es igyal citromos vizet;)
2011. aug. 12. 16:13
 27/32 anonim válasza:

varj,ezeket nezdd meg!

[link]

[link]

2011. aug. 12. 16:14
 28/32 anonim ***** válasza:
UGYE MOST VICCELSZ?
2011. aug. 12. 16:16
 29/32 anonim válasza:
gondoltam,hogy megint szolni fogsz,azert is mutattam meg ezeket az oldalakat
2011. aug. 12. 16:21
 30/32 oyeacch ***** válasza:
zabáljad a citromot, remélem befosol tőle
2011. aug. 12. 16:22
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!