Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Ez normális futásnál?

Ez normális futásnál?

Figyelt kérdés

Eléggé elszoktam a futástól, mostanában kezdtem újra, hogy nincs ilyen meleg. Nem szoktam sokat kb. 2 km-t 10-15 perc alatt, de amikor hazaérek érzem hogy nagyon fel van hevülve a testem és vörös az arcom. Mással is így van?

16/L

2011. aug. 5. 11:33
 1/4 anonim ***** válasza:
Normális...
2011. aug. 5. 11:43
 2/4 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy normalis de nem lehet elegszer hangoztatni, hogy az a legfontosabb, hogy melegits be, csinalj nyujtasokat elotte legalabb 5/10 percig, es futas utan is, mert az meg annal is fontosabb.
2011. aug. 5. 11:54
 3/4 anonim ***** válasza:
jaja, mert nem bírod... Kezdj sétával (fokozatosan erőltetve) 1-2 hétig, ha kellemetlen. Séta mehet 1 óráig is.
2011. aug. 5. 12:34
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! Azt nem mondanám, hogy nem bírom, kifelejtettem a kérdésből, hogy pont addig csinálom, amíg jól bírom (2 km). A sétálásban egyáltalán nem fáradok el, az eddig is meg volt a futás előtt minden nap, max lehet, hogy futás közben tartok rövidebb séta szakaszokat. Köszi mégegyszer.
2011. aug. 5. 12:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!