Álmatlanság ellen valami tutiság?
Elég rossz alvó vagyok, pedig ugye kell a pihenés főleg egy egy kiadós súlyzós edzés után.
Mindig voltak hetek amikor szinte semmit, alig 2-3 órákat tudok csak aludni, forgolódok az ágyban, nézek ki a fejemből. A poén az, hogy baromi fáradt szoktam lenni, kész zombinak érzem magam mégsem sikerül elaludni. Amint lefekszem, kimegy az álom a szememből... ha 1kor sikerül akkor már istencsászár vagyok de 5nél tovább egyszerűen képtelen vagyok aludni, szó szerint olyan mintha kidobnának az ágyból, persze még fáradtabb vagyok mint este.
Próbáltam már:
- mindig ugyan akkor feküdni/kelni
- ha nem sikerült elaludni felkelni, sétálni egyet
- ha nem sikerült elaludni lenyomni pár fekvőt
- -"- inni egy pohár vizet
- -"- levegőzni egy kicsit
- -"- bekapcsolni a tv-t
- -"- az alább felsoroltak véletlenszerű kombinációjával is próbálkoztam
- fejeltem a falat
- vettem be altatót (az előírt adag négyszeresétől nagyjából kezdem álmos lenni)
Ha valakinek van még valami tippje azt nagyon de nagyon megköszönném mert így képtelen vagyok edzésen a maxot nyújtani. Túledzés sem lehet, hiszen pihenőnapokon sem tudok aludni, és egyébként nincs rossz közérzetem... illetve nem lenne rossz ha tudnék aludni.
1: nem kéne koxolni, és hasazz többet:D
-nekem is volt ilyen, nálam lelki okai voltak mondjuk...
-ha az altató se hatékony akkor én azért elnéznék egy orvos fele, valami gubanc lesz az oka.
- alacsony a melatonin termelésed, ha nincs lelki vagy más pszihés (depresszió, skizofrénia, stb) gondod akkor simán lehet hogy a tobozmirigyed működésével van valami gáz...
vagy ne koxolj és vegyél egy szaunaövet:D
Na vettem is egy citromfűteát :) kemény 270Ft volt :P Remélem jó lesz... Hogy szoktad nyomni? Reggel este? Vagy csak este?
Nem nincs sem lelki sem pszichés gondom, max csak az a sok kérdés ami itt kikészít ;) A gyógyszerek sohasem hatottak úgy ahogy kéne. Amikor kicsi voltam, állandóan beteg voltam, nyomták belém a gyógyszer vödörszámra akkor sem használt semmi. Volt olyan, hogy amikor műtöttek (semmi komoly, 1 napra rá már kondiztam :D) akkor is elkezdni a nővér, lélegezzek jó mélyeket az altató gázbizbazból. Lélegeztem én jó mélyeket, a 20-30 másodperc helyett 3 perc után eleget szívtam be, hogy aludjak. Ezért nem is szedek sohasem semmilyen fájdalomcsillapítót sem semmit mert egy lónak való adag sem elég.
Azt meg nagyon remélem, hogy nem a melatoninnal van a baj.
off:
Ja túl sok volt a testosterone enanthate (dehogy szedek :D)... szaunaövet nem lehet folpackal helyettesíti? :S
de lehet, ha csipospaprikat is kensz magadra. de sokat.
en amikor nem tudtam aludni, muszaj voltam egy (jo nehany..) korty karcos palinkahoz folyamodni. dehat alvasnal nincs mese, muszaj.
arra nem gondoltál hogy hagynál 1-2 hét pihit? nekem pl jót szokott tenni.
aczél meg csak át akar b@szni. nehogy elhidd. a paprika csak belsőleg hat. külsőleg csak lokális hízáshoz vehet és felzsírosodik a hasad.
Én úgy tudom a paprika segít a kozmikus energiák gyűjtésében, hogy tudjak ensatsu kyokuryu hát nyomni :D
Nem igen szeretek így pihenni 1-2 napnál többet... nagyobb mániákus vagyok én annál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!