Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Eddig írtak itt egy edzésterve...

Eddig írtak itt egy edzéstervet, de nincs benne hasizomgyakorlat, és úgy döntöttem, hogy normálisan eddzek. Tehát egy hasizomgyakorlatot írna valaki?

Figyelt kérdés

előre is kösz

és van egy A-B king nevezetű felülésezőm

http://www.gyakorikerdesek.hu/sport-mozgas__egyeb-kerdesek__..

2011. aug. 3. 14:16
 1/6 dirtboy ***** válasza:
Én írtam az edzéstervet.Hasra nem tudok kimondottan edzéstervet,de amég tömegelsz nem is lesz kockás a hasad,nekem sem az.Szerintem csak csináld a felüléseket meg a haspréseket és ha már elértél egy olyan izomtömeget amivel meg vagy elégedve,akkor jöhet az étrendváltás és meglátod előbújnak majd a kockák.Heti 2 szer max.3-szor 10 perc hasazás bőven elég hogy erős izmos legyen a hasfalad,utána már csak a testzsírszázalékodon múlik hogy menyire látszik
2011. aug. 3. 14:43
 2/6 dirtboy ***** válasza:
Ja és az izomtömeget nem a hasizomra értettem hanem úgy az egész testedre.Szóval ha már úgy érzed hogy elég nagy vagy és arányos után jöhet a diéta.
2011. aug. 3. 14:45
 3/6 anonim ***** válasza:
Hasprést, lábemelést benyomsz heti 1-2 edzés végére és ennyi.
2011. aug. 3. 15:08
 4/6 A kérdező kommentje:

kösz

és mégegyszer kösz az eddzéstervet

2011. aug. 3. 16:43
 5/6 anonim ***** válasza:
2011. aug. 3. 16:58
 6/6 A kérdező kommentje:
kössz
2011. aug. 3. 17:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!