Személyi edzővel edzőteremben mennyire hatásos?
ha magadtól is meg tudnád csinálni, akkor miért nem csináltad meg eddig???
Nagy a szád, de a tojáshéj még ott van a se.... fenekeden.
bakker, ha 18 évesen már szarul nézel ki, akkor mi lesz ezután? De legalább a nyelvedet felvágták...
Nagypofájú dagi csaj lol, a férfiak álma...
:D Szeretnél te ilyen dagi lenni:D Soha életemben nem mondták még rám hogy dagi vagyok! Valóban képes vagyok megcsinálni magamtól is a gyakorlatokat, de mondtam már hogy nincs bennem annyi akarat erő mint régen és szükségem van ösztönzésre meg arra, hogy helyesen csináljam a gyakorlatokat, mert amúgy nem ér semmit sőt rengeteg sérülést szerezhetek gondolok itt gerincsérvre..
Nem vagyok dagi csak a félreértések elkerülése végett, de ha az lennék akkor most valószínűleg e szavaktól elsírtam volna magam, te egy igazi tapló vagy :S Szerintem azok az emberek is egyenértékűek velünk akik túlsúlyosak és nem mindig tehetnék róla ők maguk, na meg persze ők sokkal kedvesebbek lehetnek mint te!
Csak úgy mondom nem azért akarok edzőt mert fogyni akarok! Persze pár kg lemehet mert őő nem tudom mióta túlsúly 175cm 56kg . Én csupán azért akarok edzeni mert maximalista vagyok és tudom hogy más emberek , lányok akik úgy néznének ki mint én szerintem össze tennék a két kezüket, mert mindenki dicséri, hogy nagyon csinos vagyok, meg hogy tökéletes. De írtam, hogy elszoktam a mozgástól és mégpedig sérülés miatt mert thai boxoltam egyszer 2hónapig és képzeld eltört a lábam és 2 éve kb semmi mozgás nem volt és nem vagyok már SZERINTEM olyan mint akkor és semmikép nem akarom elveszíteni az alakom és látom, hogy hol lehetne még még többet kihozni, hogy tökéletes legyek és ezért kell egy edző! ÉS nem másért!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!