Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Nekem mennyire előnyöm az egy...

Nekem mennyire előnyöm az egy verekedésben, hogy alacsony vagyok és vékony de gyors?

Figyelt kérdés

Többször betámadtak mostanában és mindig szó nélkül hagytam.

Ebből elég.

Sose verekedtem,de mostmár ha beszól valaki vagy leütöm,vagy összeveretem magam,de nem hagyom szó nélkül !

Eddig nem nagyon verekedtem komolyan 17 éves vagyok,de viszont gyors.

Ha veszek pár leckét mire lehetek képes ?

Igazából csak a Brazilokat akarom agyonverni mert ku:rvára rühellem őket.

2011. aug. 1. 23:08
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:
miért ?
2011. aug. 2. 09:55
 12/22 anonim ***** válasza:
Tanulj késharcot az a legjobb! Mellette pedig valami pusztakezes témát vagy jó harcművészetet, JÓ mestertől vagy box-birkózás kombináció! Tényleg merre fele laksz?
2011. aug. 2. 10:05
 13/22 A kérdező kommentje:
Pest megyek ;)
2011. aug. 2. 10:41
 14/22 A kérdező kommentje:
-k
2011. aug. 2. 10:42
 15/22 A kérdező kommentje:
Nem írom le mert nem bízok SENKIBEN !
2011. aug. 2. 10:42
 16/22 anonim válasza:
hát szerintem 70 kg 17 évesen rohadtul nem kevés főleg ha alacsony is vagy. Bár akkor gondolom lazán vagy 180+ centi ha vékonynak mondod magad az meg már egy rendes méret, nem tudom mi bajod van vele. És ha betámadod az orkokat akkor igen csak baszhatod a rezet másnap, ha nincs 100 olyan haverod aki lazán benne van a buliba csak azért hogy téged bevédjen. Én szabolcsi vagyok és tapasztalatom szerint az orkok ellen a legjobb szövetséges az ukrán. Na azok lazán úgy lekéselik őket ahogy vannak, és ha úgy vagy velük barátságba akkor egy telefon és 5 perc múlva 5 fekete bmw parkol be a suliparkolóba...
2011. aug. 2. 11:00
 17/22 anonim ***** válasza:

tudod, kétfajta ember van, topdog, és underdog. te ez utóbbi vagy.

ha beszari csicska vagy, tökmindegy mit csinálsz. elmész bunyózni? aztán ott mi lesz? a topdog ott is szét fogja rúgni a se_gged. ennyi.

az irányzatok meg abban különböznek, hogy egy edzésen mennyi a topdog és az underdog arány. ha szar helyre mész, tele underdoggal, akkor baromi keménynek érzed magad, de a tudásod lóf@sz lesz. A jó helyeken meg sok a topdog, na ott lesz bunyó... és jóideig te fogod húzni a rövidebbet.

2011. aug. 2. 12:48
 18/22 anonim ***** válasza:

ezek a megfogalmaza'sok! nagyon tetszik!

Kerdezo, genetikailag megvan benned a "topdog" lehetosege, ugyhogy van eselyed. jaa, miert is jo, hogy pesti vagy..? ha' mert annyi penzed nincs hogy Pesten kivul menjek edzest tartani.

2011. aug. 2. 12:53
 19/22 anonim ***** válasza:

GreenTea

Szoktál edzéseket tartani Aczél?

2011. aug. 2. 14:07
 20/22 anonim ***** válasza:

deeehoooogy..

NANA'! :)

2011. aug. 2. 20:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!