Nekem mennyire előnyöm az egy verekedésben, hogy alacsony vagyok és vékony de gyors?
Többször betámadtak mostanában és mindig szó nélkül hagytam.
Ebből elég.
Sose verekedtem,de mostmár ha beszól valaki vagy leütöm,vagy összeveretem magam,de nem hagyom szó nélkül !
Eddig nem nagyon verekedtem komolyan 17 éves vagyok,de viszont gyors.
Ha veszek pár leckét mire lehetek képes ?
Igazából csak a Brazilokat akarom agyonverni mert ku:rvára rühellem őket.
tudod, kétfajta ember van, topdog, és underdog. te ez utóbbi vagy.
ha beszari csicska vagy, tökmindegy mit csinálsz. elmész bunyózni? aztán ott mi lesz? a topdog ott is szét fogja rúgni a se_gged. ennyi.
az irányzatok meg abban különböznek, hogy egy edzésen mennyi a topdog és az underdog arány. ha szar helyre mész, tele underdoggal, akkor baromi keménynek érzed magad, de a tudásod lóf@sz lesz. A jó helyeken meg sok a topdog, na ott lesz bunyó... és jóideig te fogod húzni a rövidebbet.
ezek a megfogalmaza'sok! nagyon tetszik!
Kerdezo, genetikailag megvan benned a "topdog" lehetosege, ugyhogy van eselyed. jaa, miert is jo, hogy pesti vagy..? ha' mert annyi penzed nincs hogy Pesten kivul menjek edzest tartani.
GreenTea
Szoktál edzéseket tartani Aczél?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!