Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Ennyi edzés jó vagy már több...

Ennyi edzés jó vagy már több kárt okoz mint hasznot?

Figyelt kérdés
Közel 3 éve járok konditerembe kisebb-nagyobb kihagyásokkal (pl. az érettségi miatt). Nemrégiben beszereztem itthonra egy fekve nyomó padot, rudakat és súlyokat. Minden izomcsoportomra tudok gyakorlatokat végezni, szóval így már nem kell terembe járnom. Mivel itthon van a cucc, ezért elég sokat edzem mostanában. Heti 5-6 alkalommal. Szerintetek ez még fejleszti az izomzatom vagy inkább már káros?
2011. júl. 31. 21:56
 1/7 anonim ***** válasza:
sok. max heti 3 legyen
2011. júl. 31. 22:14
 2/7 anonim ***** válasza:
Lábazni hogyan szoktál?
2011. júl. 31. 22:17
 3/7 A kérdező kommentje:
Lábazni ritkán szoktam. Azzal egyenlőre meg vagyok elégedve. Egyébként a padhoz tartozik egy felszerelhető alkatrész, amivel a láb edzése is megoldható.
2011. júl. 31. 22:24
 4/7 anonim ***** válasza:
76%
A második rátapintott a lényegre. Lúzer vagy, ha nem edzel lábra.
2011. júl. 31. 22:49
 5/7 A kérdező kommentje:

240 kg-ot nyomok ki lábbal. Nekem az egyenlőre elég.

Egyébként meg azt írtam, hogy lábazni szoktam a legritkábban és nem azt, hogy egyáltalán nem. Ha meg szoktam akkor guggolásokat csinálok + a már említett kiegészítőt használom.

2011. júl. 31. 23:06
 6/7 anonim ***** válasza:

Ha minden egyes alkalommal csak egy izomcsoportot edzel, akkor nem káros, csak épp tök felesleges. Egyszerűbb heti 3x.

Amúgy a 240 kilót gondolom egy lábtolón csináltad. Maradjunk annyiban, hogy amikor elkezdtem a bontott edzéstervet, akkor a második lábedzésen 200-al csináltam, és elég hamar feljebb léptem. Tehát a 240 kilóval annyira nem kéne dicsekedni.

Lábra ugyanúgy kell edzeni. Minek akarsz így heti 6x?

2011. júl. 31. 23:13
 7/7 anonim ***** válasza:
Láb nélkül hogy osztod szét 6 napra az edzés? Ettől is függ jó vagy sem.
2011. aug. 1. 06:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!