Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Milyen sportot találhatnék,...

Milyen sportot találhatnék, ami a felsőtestet és a karokat is fejleszti?

Figyelt kérdés
Genetikai okokból (apai ágon, az egész familia ilyen) elég vékony vagyok, ehetek bármiből bármennyit semmi sem látszik Már évek óta kerékpározok (versenyszinten), így a lábaim rendben vannak, de szeretnék valami olyan sportot találni, ami a felsőtestem is megmozgatja, izmosítja. A gyúrást próbáltam, de arra hamar ráuntam, így valami konkrét sport érdekelne. Szinte naponta más időpontban érek csak rá, így ha lehet egyéni sport érdekelne
2009. ápr. 7. 18:36
 1/8 anonim ***** válasza:
85%
Hát a vékonyságot igazából csak a testépítéssel esetleg erősportokkal (súlyemelés) tudnád kompenzálni. Esetleg menj el küzdősportolni, az izmosít és a staminád is nőni fog.
2009. ápr. 7. 19:23
 2/8 anonim ***** válasza:
82%
Kajak.Megmozgatja az egész felsőtestet.
2009. ápr. 7. 19:54
 3/8 anonim válasza:
Tenisz.
2009. ápr. 7. 21:32
 4/8 anonim ***** válasza:
hát a konditerem az ami erre jó. egyéni akkor mész amikor akarsz stbstb. más sport nemtudom,h mi lenne amit tudnál gyakran csinálni egyénileg. úszástól se lesz vastag karod, kajatól nőnél, de ott megint elkell menni megadott időpontra edzeni.
2009. ápr. 7. 23:32
 5/8 A kérdező kommentje:
A kajak az például érdekelne, csak nem tudom a környéken ki foglalkozik vele, s hogy érem el. Az mennyire költséges, mi kell hozza?
2009. ápr. 8. 08:33
 6/8 anonim ***** válasza:
hát kajak valszeg a környéken lévő tó v folyó vagy ilysemi helyen kell,h legyen. Én jártam kajakozni. Az abból ált,h megmutatták,h hol a hajó azt menjél. Egész nyáron át így elszórakoztam. napi két edzés volt, de velem nem foglalkozott senki úgyhogy én csak egyedül gyakorolgattam az ingyen volt.
2009. ápr. 8. 11:30
 7/8 anonim ***** válasza:
bodybuilding.
2009. ápr. 8. 19:59
 8/8 anonim ***** válasza:
Tenisz, falmászás, falladbda, kondi...
2009. ápr. 9. 10:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!