Hogyan legyek jó futó hosszútávon?
:DD Én is hozzútáv futó vagyok,de abszolút nem edzek semmit,versenyekre is hívnak 5-6 kmeresekre.90ből mindíg benne vagyok az első 10ben :)
Szóval a futással leginkább a kitartásodat fejleszted,nem kell minden nap futni,elég 2-3 naponta lazán kocogni 3-5 km-ereket.Persze az étrendnek is egészségesnek kell lennie,különben nem fogsz bírni. :) Az orrodon beszívod a levegőt,a szádon kifújjod,ez segíti hogy tovább bírd,és ne fáradj el annyira.Futás után ha fáradt vagy ne ülj le rögtön,mert akkor igen be tud izomlázasodni a lábad. :) Ha ez nem tetszik neked akkor elég 800m-1km-ereket futni lábsúllyal,az is tud segíteni.
15f
15f
Lehet meghívnak valami barbibabázós óvodás versenyekre, de hülyeségeket nem kéne írni.
(bocsi az offért)
Kedves G'sback !
Hát :) szerintem én jobb választ adtam mint te.
És téged milyen versenyekre hívnak meg?Eléggé furcsa jellegű vagy,hogy leszólsz másokat.Kíváncsi lennék hogy te mit érnél el egy ilyen versenyen :) És én nem hülyeséget írtam,nekem tényleg ennyi az egész.Szóval ha mást akarsz leszólni,szóld le a szüleidet,hogy legközelebb használjanak gumit,és több elpuserált aberált beszólogatós hülye gyerek nem szólná le más hozzászólását. :)
15f
15f vagyok.
nekem nincs roma származású ember a családomba.. ^^ és még egy meleg retradált aberált bunkó ember qva anyázik amikor nem is ismer ^^ Attól hogy 15 éves vagyok,nem kell leszólni.Futni bárki tud,és én részletesebb választ adtam e iránt. Sőt 15 évesen lehet hogy intelligensebb vagyok mint maga,szóval téma lezárva.a te anyád qurva:)
"Futni bárki tud,és én részletesebb választ adtam e iránt. "
Nem tud szinte senki futni, te sem. Részletes baromság az mért jó te nyomorék?
G'sback!
Nagyon helyes tanácsot adtal a kedves kérdezőnek. Én is hasonlóképpen futok mint te. A másik valaszolónak mégpedik, csak annyit mondanék, hogy a lábsúly nem a legjobb választás mivel az izületeknek nem tesz jót, sőt semmi jót nem tesz csak rosszat.
Üdv
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!