Most szeretnék vmikor elkezdeni kondizni (tömeget növelni) milyen táplálékkiegészítőt vegyek?
Figyelt kérdés
21/L jumbo az jó?
170/52
2011. júl. 30. 15:22
21/29 anonim válasza:
ja és igaza volt parasztnak. nyak mögé se húzz. szigorúan csak mellhez
22/29 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen nagyon mindenki segítségét :) nélkületek nem lett volna az igazi :) és mindenkinek megy a zöld kéz:)
ha esetleg vmi kérdésem lesz akkor még írok ide:)
2011. júl. 30. 21:44
23/29 anonim válasza:
Az edzés élvezet, az evés meg sokszor már amikor a vége felé járok és tömni kell a rizst nem élvezet :D
24/29 anonim válasza:
Van 1 trükk amit a Vörös Zolitól hallottam. kaja után rágózni kell. megnövekszik az emésztőenzim termelés, és kövi kaját jobban be fogod tudni tolni. énis nyomnám ezt a módszert ha nem basztam volna el a gyomrom az energiaitalozással
25/29 A kérdező kommentje:
sztem is pontosan ahogy írtad, főleg h a rizst nem is szeretem annyira ezért szoktam belerakni párolt zöldségeket úgy ehetőbb, de nem baj megfogja érni ez a szenvedés és sztem te/ti is így vagytok vele:)
2011. júl. 30. 21:49
26/29 anonim válasza:
zöldség mehet bele nyugodtan sztem ezután is. völdséget is lehet tolni végtelen mennyiségben akármihez...
27/29 A kérdező kommentje:
köszi az ötletet:) majd kipróbálom csak kerüljek már oda" :) addig még nem akarom elkezdeni ezt az egészet még nem kapom meg a pénzem :) xd
2011. júl. 30. 21:53
28/29 anonim válasza:
:) szivesen
ami a fő: kitartás. az eredmény nem jön rögtön. sőt nem is 1-2 hét múlva. de csinálni kell mert idővel biztos h lesz eredménye :)
nagyon örülök h te nem tartozol az anorexiás /sportolni lusta agyaroggyantak közé
29/29 A kérdező kommentje:
köszi:) igazából szeretek sportolni :) kiskorom óta mindig mozogtam vmit :) meg kell is ez az egész mert jövőre rendőrtisztire vagy rendészetire megyek:)
2011. júl. 30. 22:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!