Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Megbízható testzsír mérő...

Megbízható testzsír mérő készülék olcsón? Egyáltalán megéri ilyet venni otthonra?

Figyelt kérdés
2011. júl. 30. 14:26
1 2 3 4
 31/39 A kérdező kommentje:

Hát én nem bánnám, ha kondis pasim lenne.:D Egyrészt nagyon tetszenek az izmos pasik. :$ Másrészt mivel most már én is érdeklődöm a téma iránt, tudnánk sokat segíteni egymásnak, főleg ő nekem. xD

Többek közt ezért is szeretnék jobban kinézni.:D Hogy ne csak elvárásaim legyenek, hanem én is tudjak olyat nyújtani, ami megfog egy sportos fiút. Csak ugye ez még messze van. :(

2011. júl. 31. 13:47
 32/39 anonim ***** válasza:
Ne izgulj, menni fog a dolog, próbálj meg minél több mindent tanulni! Ha már tudod az étkezés részét 70% ismered ezt a sportot. Egyáltalán nincsenek benne megjegyezhetetlen/átláthatatlan dolgok... én amikor elsőnek halottam a glikogénről azt hittem agyf4szt kapok! De elkezdtem neten utána nézni dolgoknak és sikerült ismét felfedezni a spanyol viaszt, hogy edzés után szőlőcukrot kell enni. Tök boldog voltam, hogy felfedeztem ezt a dolgot, már majdnem el is dicsekedtem vele amikor eszembejutott az egyik tesztoszeronos cikk ahol leírták, hogy miért kell szőlőcukrot enni (ez volt kb 3 éve). Viszont legalább megértettem, és átlátom a dolgokat. Ugyan ez volt amikor 1 éve váltottam erőedzésre... olyan dolgokra jöttem rá, amit mások már 200 éve felfedeztek :D Viszont csak így tanul az ember, a testépítés pedig 90% taktika/elméleti tudás gyakorlati felhasználása és csak 10% edzés.
2011. júl. 31. 13:56
 33/39 anonim ***** válasza:
Még ma is van egy csomó olyan dolog amit tudok tanulni, meg is teszem amint alkalmam van rá vagy ha eszembe jut valami kérdés.
2011. júl. 31. 13:58
 34/39 A kérdező kommentje:

Na azt hiszem megpróbálok összeollózni egy étrendet.:D

Köszi a sok segítséget, remélem máskor és rábukkansz majd a kérdéseimre. :D Igazából ebben a rovatban csak 1-2 embernek van sztem létjogosultsága, pl. neked meg ugye bixnek. :D Meg biztos van még, csak titeket látlak leggyakrabban. De a többiek válaszát néha már el se olvasom, mert csak tovább bonyolítanak.:D

Na de most kikapcsolom már a gépet, mert már elmegy az egész napom vele. Ha esetleg van kedved, akkor egy facebook linket küldhetsz az e-mailemre és akkor bejelöllek. Már ha van fészbukod meg kedved. :)

Köszi mindent még egyszer, remélem összetalálkozunk még itt. :)

2011. júl. 31. 14:06
 35/39 anonim ***** válasza:
Szívesen :) Itt akik tényleg kenik vágják a témát az bix, h4x0r (bár neki igazán különös stílusa van :D), clint és amigo.
2011. júl. 31. 14:08
 36/39 °:Amigo:° ***** válasza:

Nem olvastam végig, bocsi....

Szóval a gyógyszertári testzsírmérő felejtős, és a belinkelt is.

Egy rendes gép bioelektromos árammal mér és a szövetek különböző elektromos ellenállása alapján számol TESTÖSSZETÉTELT (izom, zsír, víz, csont)

1500-2000 forint között van egy mérés....

Ami a lényeg:

ha kézzel fogod meg, akkor az áram csak a két kezed között fog átfolyni, így csak az ottani értékeket mutatja. Márpedig a testzsír nagyobb arányú a fenék, csípő, comb környékén (ill. férfiaknál a has).

Tehát csak olyan készülék mér rendesen, ami legalább 4 ponton mér (tehát mezitláb kell ráállni és megfogni 1-1 érzékelőt).

Ezek több 100ezer forintos gépek, nincs minden bokorban :-)))

2011. aug. 1. 00:42
 37/39 A kérdező kommentje:
Köszi, ezt megjegyzem. :) Akkor már csak találni kell vhol.:S
2011. aug. 1. 00:47
 38/39 anonim ***** válasza:
Látod kérdező, amigo mindig jobbat tud mondani mint én :D
2011. aug. 1. 06:24
 39/39 A kérdező kommentje:
Te is mindig jót írsz.:) Meg nem sajnáltad az időt, hogy fél- egyoldalas válaszokat gépelgess egész délelőtt. :D (L)
2011. aug. 1. 08:09
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!