Megbízható testzsír mérő készülék olcsón? Egyáltalán megéri ilyet venni otthonra?
pl erről vmi vélemény? nekem eléggé átb.aszás szaga van :S
Nem feltétlen rossz a mérés. Lány vagy simán megeshet a dolog... egy kérdésre adj választ nekem:
Hány húzódzkodást tudsz megcsinálni egymás után?
Ez ez elég durva viszonyítás de hamar kiderül. Ha 1-et sem akkor simán lehet ennyi a testzsírod... sajnos.
Nekem viszonylag pontos értéket dobott (11,3 volt műszerrel, 12% ezzel)
Kérj segítséget, ne csak te mérd magadnak! Próbáld meg mégegyszer ha mégegyszer ennyi lesz, akkor az annyi.
Segítséggel mértem. 1 húzódzkodást se bírok, de még 1 rendes fekvőt se.:D A felső testemen alig van izom, az alsón van valamennyi. Mutassak képet?:S Sztem amúgy te már láttál rólam pár hónapja, egy kérdésnél, de lehet, hogy csal a memóriám.:/
Te jó ég, ez most eléggé lelombozott.:(
Köszönöm a segítséget amúgy.
Lehet láttam, általában minden képet megnézek kivéve ha valaki akkor marhaságot kérdez, hogy ahhoz, hogy segítsek még a képet se kell megnézni.
Sajnos akkor az annyi... mint mondtam durva megközelítés, de elég ahhoz, hogy ezt megállapítsuk neked. Sajnos igen, van ilyen... én láttam már olyat is, hogy a gyerek pont ugyan olyan magas volt csak 5kgal könnyebb volt mint én most (176cm magasak vagyunk én 82kg ő 77) a testzsírszázaléka pedig pont a duplája mint az enyém.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!