Milyen otthon végezhető gyakorlatokat ajánlanátok hogy az első kép helyett a másodikra emlékeztessen a testem inkább?
2011. júl. 29. 17:44
11/24 anonim válasza:
(mindjárt jön a tömegnövelő káros)
12/24 anonim válasza:
Csak nem...mert az olyan hülyéktől már okádnom kell...
13/24 anonim válasza:
Igen amúgy, mostanság nagyon meggyarapodtak.. meg csomó embert nem látok aki régen válaszolgatott, ezért mentek el?
14/24 anonim válasza:
Nem hiszem...MrO. nyaral,GreenT. tanul és dolgozik,Aczél nyaral,Kamikaze-nak jobb dolga van...haxort meg tiltották! :) de csak visszajön,mert 2 napig bírták cérnával.
15/24 dirtboy válasza:
18.50 nem nem a tápkiegeket mondom hanem az igazi szteroidokat,anabol,danabol,napozim,sustanon meg egyéb bikaheréből kivont sz arokat értem szteroid alatt
16/24 anonim válasza:
Leppurd (csakegyuser meg kikapcsolódik(fesztiválozik ha nem titok)
18/24 anonim válasza:
jaértem, rájuk gondoltam :D na Haxor tényleg sokáig bírta.
92% akkor tőled is bocsánat :)
19/24 anonim válasza:
mark86 meg egy k@csög...remélem madárinfulenziába esett! :)))
20/24 anonim válasza:
:D vagy beleköltözött a démon: http://www.youtube.com/watch?v=bW2EXw4lLVo (nézdmeg a második részt is)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!