Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Milyen otthon végezhető...

Milyen otthon végezhető gyakorlatokat ajánlanátok hogy az első kép helyett a másodikra emlékeztessen a testem inkább?

Figyelt kérdés

[link]

[link]

2011. júl. 29. 17:44
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
63%

Hányan akarnak ilyen testet?? Csak szerintem nem szexi? És tudtad hogy az otthon végezhető gyakorlatokkal szart sem érsz?

Kell egy tömegnövelő étrend és kezdj el edzeni, sokkal jobbat is ki tudnál hozni magadból.

2011. júl. 29. 17:48
 2/24 A kérdező kommentje:
Lehet h neked nem tetszik de ez nem érdekel engem. bocsi.
2011. júl. 29. 17:49
 3/24 A kérdező kommentje:
És tudom h itthon nem leszek kigyúrt szóval ez legalább elérhető is.
2011. júl. 29. 17:54
 4/24 anonim ***** válasza:
És étrended van?
2011. júl. 29. 17:55
 5/24 A kérdező kommentje:
öö az sincsxd
2011. júl. 29. 17:56
 6/24 anonim ***** válasza:

1. válasz helyes!

ha ragaszkodsz a képhez akkor egyél napi fél kiló kenyeret párizsival és fuss le 15 kilométert amilyen gyorsan csak tudsz. (minden nap)

2011. júl. 29. 17:57
 7/24 A kérdező kommentje:
és akkor mi lesz?:O
2011. júl. 29. 17:57
 8/24 dirtboy ***** válasza:
dilisnyuszi az nem igaz hogy otthoni edzés szart nem ér.Ismerősöm otthon nőt meg 5 év alatt 112 kilóra kb65 ről, terembe csak néha járt,és szteroidokat sem használt mert nem szereti az olyan szarokat, helyette ésszel csinálta és rengeteget evett.Van egy fekpadja meg egy kábeles gépe és kész, ennyivel mindet meg tud edzeni. Szóval otthon is meglehet nőni de versenyszerű testépítéshez muszáj a terem.
2011. júl. 29. 18:32
 9/24 anonim ***** válasza:

Ja én nem így értettem, persze hogy meg lehet nőni ha vannak otthon normális gépek és tud valaki edzeni.. de gondolom a kérdező fekvőtámaszra meg felülésre gondolt, ennyiben szokott kimerülni a tudás egy ilyen kérdésnél. De ha nem, akkor bocsánat :)

Az étrend meg kötelező, az mindennek az alapköve. Amíg nincs, addig ne akarj semmit a teremtől meg a tápkiegektől sem, hát még az ilyen otthoni felüléstől meg húzódzkodástól (már ha ezekre gondoltál a kérdésben).

2011. júl. 29. 18:43
 10/24 anonim ***** válasza:
remélem szteroidok alatt nem a proteint,kreatint vagy tömegnövelőt érted...mert akkor eldobom a hajam...
2011. júl. 29. 18:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!