Milyen otthon végezhető gyakorlatokat ajánlanátok hogy az első kép helyett a másodikra emlékeztessen a testem inkább?
Hányan akarnak ilyen testet?? Csak szerintem nem szexi? És tudtad hogy az otthon végezhető gyakorlatokkal szart sem érsz?
Kell egy tömegnövelő étrend és kezdj el edzeni, sokkal jobbat is ki tudnál hozni magadból.
1. válasz helyes!
ha ragaszkodsz a képhez akkor egyél napi fél kiló kenyeret párizsival és fuss le 15 kilométert amilyen gyorsan csak tudsz. (minden nap)
Ja én nem így értettem, persze hogy meg lehet nőni ha vannak otthon normális gépek és tud valaki edzeni.. de gondolom a kérdező fekvőtámaszra meg felülésre gondolt, ennyiben szokott kimerülni a tudás egy ilyen kérdésnél. De ha nem, akkor bocsánat :)
Az étrend meg kötelező, az mindennek az alapköve. Amíg nincs, addig ne akarj semmit a teremtől meg a tápkiegektől sem, hát még az ilyen otthoni felüléstől meg húzódzkodástól (már ha ezekre gondoltál a kérdésben).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!