Női edzésterv kérdés?
Figyelt kérdés
nagyon "ellöttyedtem"az utóbbi időben, semmi izom, feszesség. most akarok elkezdeni futni, biciklizni, otthon tornázni. de nem tudom, hogy hetente miből mennyit kellene, meg hogy van ez a dolog, hogy lehet-e pl. egy nap felsőtestre torna, kissúlyzó, meg ugyanakkor lábra is. szóval nagyon kezdő vagyok, segítenétek?2011. júl. 28. 15:45
1/6 A kérdező kommentje:
jah és lehet minden nap valamilyen mozgást végezni, vagy kell szünet?
2011. júl. 28. 15:47
2/6 anonim válasza:
Teljes testes edzést nyomj elsőnek... (minden testrészre egy egy gyakorlat)
Saját testsúlyos gyakorlatok:
hasprés, lábemelés, törzsemelés, fekvő, tolódzkodás, húzódzkodás, guggolás, kitörés, tököm se tudja már.
Egykezes súlyzóhoz gyakorlatok:
Futás vagy bicikli csak az egyiket válaszd. És jól jegyezd meg! Rendes étrend nélkül b4szhatod!
3/6 anonim válasza:
A futás/bicó mehet minden nap akár, a saját testsúlyasok heti 5-6, a súlyzózás meg 3-4x csak (kivéve ha csak nem 2kgosakkal csinálod).
ha saját testsúlyos + súlyzósat nyomsz akkor heti 4 legyen kb
4/6 A kérdező kommentje:
2 kg-s súlyzóim vannak. futás és bicikli között miért kell választani?
2011. júl. 28. 16:12
5/6 anonim válasza:
azért mert egyszerre sok lenne az aerob tevékenység. ha nemígy van javítsatok
6/6 anonim válasza:
Pontosan, a 2kgosok helyett meg vegyél legalább 1 tárcsásat a hervisbe!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!