Mennyi az esélye, hogy lefoggyak kb.4-5kg-t májusig végéig? Milyen gyakorlatokat végezzek?
Szval ballagás előtt lekéne adni pár kilót(nem vagyok kövér,de van feleslegem).Egészségesen táplálkozom,sok gyümit eszek,figyelek az étkezésemre...De ugye kell mellette mozogni is.:)
Milyen gyakorlatokat végezzek?
Nem,nem fogyókúra,csak soksok mozgás,egészséges táplálkozásról van szó!
ja és sszoktam tornázni,felülésezni stb.De konkrétan mit csináljak?
-14/l-
mennyi az esély? ha kitartó vagy menni fog.
mit végezz? fuss, teniszezz, szobakerekezz, és a hasiziom se rossz, a másik mellett, vagy zenére ugrálj, napi kétszer fél óra,. he mindig megvan, jó lesz.
és ne egyél addig cukrot, kenyeret csak keveset és semmi nass.
Az első válaszoló jól mondta, a második nem annyira. Napi 50-60perc aerob (alacson intenzitású) mozgás. Max pulzus 130 körül. Figyelj a monotonitásra, nem intervallum edzés. A célnak tökéletes kb a gyaloglás gépen, elliptikus tréner, szobabicikli például.
De csodagyakorlat nincs, a diéta 70-80%-ban a megfelelő táplálkozáson áll vagy bukik
köszi szépen!
Hát kedves válaszoló tudod nem egész életben táplálkoztam egészségesen!Ezért van egy KIS feleslegem amit le szeretnék adni.Meg ugye az nyárra se lesz hátrány!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!