Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Linkelne vki egy képet h ha...

Linkelne vki egy képet h ha naponta 100 fekvőtámaszt megcsinálok kb milyen mellizmom lehet?

Figyelt kérdés
Lécci ha azt akarjátok írni, h úgyse lesz semmi belőle meg h ez egy nulla akkor hanyagoljatok. Csak linkeljetek ilyen képet, nem fontos h olyan legyen ami tényleg 100 fekvőtámaszos palit ábráol csak egy kb-t. Köszönöm minden válaszolónak és nem válaszolónak.
2011. júl. 28. 08:29
1 2 3
 11/24 A kérdező kommentje:
Haxor, ha úgy gondolod hogy a kérdésem idióta talán el kellene kezdened gondolkodni:D. Ez nem egy kérdés, hanem egy kérés.
2011. júl. 28. 09:12
 12/24 A kérdező kommentje:
Elnézést kérnék amiért félreírtam a neved de azt hiszem, figyelembe véve a felém irányzott sértéseidet, ettől most eltekintek.
2011. júl. 28. 09:13
 13/24 anonim ***** válasza:
24%

Akkor még mindig te vagy a seggtitán.www.gyakoriKERDESEK.hu

nem gyakroiKERESEK.Javaslom a szextelefont mert ott kérhetsz.

"kb milyen mellizmoM lehet"de te nem akarsz semmit mi?Még jó hogy azt se tudod mit akarsz.Hát neked tuti hogy az oviban s*ggfej volt a jeled...

2011. júl. 28. 09:30
 14/24 anonim ***** válasza:
66%
Ha minden nap lenyomsz 100 fekvőt így fogsz kinézni: [link]
2011. júl. 28. 09:39
 15/24 A kérdező kommentje:
Számomra a s*ggfej valami olyasmit jelent hogy ok nélkül sérteget másokat (persze ehhez több más tényező is járul). Látod én nem sértegetlek téged de te mégis olyan "hangnemben" írsz ami enyhén szólva csökkent agyi funkciókra enged következtetni. (Csak megmutatom hogy vulgáris kifejezések nélkül is mások tudtára lehet adni a véleményedet.) Egyébként pedig a kérdésedre a válaszom ("te nem akarsz semmit?"): ez egy olyan oldal, ahol a kérdésedre választ kaphatsz. Jelen felállás szerint te lennél a válaszoló (persze én nem kaptam választ tőled a kérdésemre) és én a kérdező. De most az egyszer kegyeskedem válaszolni neked: semmi közöd hozzá. Lásd meg, hogy én máris többet tettem érted mint te értem. Egyébként pedig csak azért, mert kérdezni merek itt nem hiszem hogy így kellene velem beszélned. Esetleg gondolkodj el a viselkedéseden (ezt mondom, pedig nyilván megtetted már, ezért kezdtél gyúrni, de akármekkora izmaid vannak akkor is egy kis s*ggdugasz maradsz, a különbség annyi csak, hogy így nem vernek agyon. Nyilván erre valaki más hívta fel a figyelmedet, tudniillik a megnyilvánulásaid alapján nem hiszem, hogy az agykapacitásod lehetővé tenné ilyen, számodra feltehetően "bonyolult" tervek kiötlését.
2011. júl. 28. 09:45
 16/24 anonim ***** válasza:
32%
Mivel a kérdésed nem kérdés hanem kérés jelentettem: Ez nem kérdés, hanem kérés az olvasók felé
2011. júl. 28. 09:48
 17/24 A kérdező kommentje:
Hálásan köszönöm, kedves utolsó. Örülök hogy felhívtad a figyelmemet erre a szabálypontra.
2011. júl. 28. 09:55
 18/24 A kérdező kommentje:
Úgy érzem tartozom neked annyival, hogy ugyanezt érted megtegyem: ne írj olyat egy kér(d)éshez ami nem válasz arra főleg pedig olyat ne, ami nem kapcsolódik a tárgyhoz (ugyanígy szabályellenes). Remélem segítettem.
2011. júl. 28. 09:57
 19/24 bix ***** válasza:
100%

beindult a dedó juppijé:)

kérdező: nézd meg magad jól a tükörben. nem kell képet linkelni. így fogsz kinézni egy év múlva is ha napi 100 fekvőt lenyomsz. ez teljesen biztos. fogyáshoz kevés, izmot nem fogsz ennyivel építeni, úgyhogy maradsz ahogy vagy.

így remélem értelmezhető...

2011. júl. 28. 09:59
 20/24 anonim ***** válasza:
78%

Na ne legyél ennyire megsértődve! Elhiszem hogy nem szeretnél olyan válaszokat kapni, hogy úgyse lesz belőle semmi vagy ez egy nagy nulla, de akkor most mit írjunk?? ez az igazság.

Az a 100 fekvőtámaszos oldal amúgy biztos jó, ha az erőnlétedet szeretnéd fejleszteni, de izmos tuti nem leszel ennyitől. Az a baj hogy nem lehet válaszolni a kér(d)ésedre, mivel nincs ilyen kép... nem tudjuk hogy most hol tartasz, mennyi ideig szeretnéd ezt csinálni stb.. na ezért oltanak a többiek, csak hogy értsd.

Ide nem érdemes úgy jönni, hogy előtte nem olvastál utána a témának, kivéve ha különösen kedves és értelmes vagy és normálisan teszed fel a kérdéseidet. Te nem tűnsz hülyének, csak tudatlan és picit durci vagy. Na nembaj, úgyis törlik, te meg ne vedd már ennyire rossz néven.. szard le, ha nincs kedved vitázni.

2011. júl. 28. 10:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!