Gyúrás előtt, közben és után miket kell kajálni/inni?
"Gyuras alatt leall az anyagcsere, uh kozben semmit, inni csak vizet.
Gyuras utan rogton meg nincs a.csere, ugyhogy csak vizet, illetve elektrolit italt * es gyuras utan kb. 20-30 percen belul egy jo minosegu feherjet igyal"
OMG, neked lehet tényleg leállt az anyagcseréd "gyúrás" közben.
Elit porok te fogyatékos???
20.000ft 14 hónapra!!!!
Ne ajánlgass egészségkárosító sz@rokat,ez nem a 60-as évek...
azt csináld amit írtam!!!
bodybuilder.hu-n vannak étrendek csóróknak,sulisoknak mindenkinek!
edzés utánra meg sima tejsavó koncentrátum+dextróz.
Bocsi OFF lesz.
Elit porok te fogyatékos???
20.000ft 14 hónapra!!!!
Ne ajánlgass egészségkárosító sz@rokat,ez nem a 60-as évek...
Kedves kommentelo: a 60-as evekben meg nem is eltem. Most viszont elek es virulok a napfenyes Californiaban. Ha valaki, akkor en megengedhetem magamnak, h elit porokat vasaroljak. De nem teszem. Miert? Mert 1. nincs ertelme, hisz a konyhaban megtalalom az alapanyagokat ami kell (szodabikarbona, so) 2. azok a termek legtobbszor olyan adalekanyagokkal vannak tele, amit en nem viszek be a szervezetembe! Ha te ugy dontesz, hogy te igen, akkor aldasom ra.....
Nem Steve Namat vagy véletlenül??? ;) Nem tudom ki az, igy rakerestem... nem egyszeru a pali.
Van egy baratnom, aki kb. 1 ev alatt (ha nem is ennyire) de nagyon kigyurta magat. Kalapom emelem az ilyenek elott, hiszen iszonyu akaratero kell az ilyen teljesitmenyhez.
Korabbi: az emesztes all le, nem az anyagcsere - erre gondoltam, csak nem ezt irtam :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!