Hogyan tudom növelni, fejleszteni az állóképességemet? Tavasszal szeretnék felvételizni a rendőrségre.
kitalálom rendészetibe szeretnél menni :)
a fizikai erőnlét és az egészségügy a legkönnyebb :) elhiheted de 2hónap alatt simán feltudsz rá készülni én is így tettem és átmentem :) a pszichológiai elég húzós inkább arra gyúrj rá én ott buktam el:( 18/L
nah nézd mit találtam neked a neten velünk is úgyan ezt a feladatípust töltötték ki!!! gyakorolj!
RAVEN–féle Progresszív Mátrix
Egy füzet, ki lehet osztani, önállóan kitölti a kliens. Mintákat ábrázol, hiányzik egy rész, ki kell választani, melyik passzol. Egyre bonyolultabb ábrák jönnek. Lehet intelligenciát számolni belőle. A magas intellektust jól tudja mérni. Az intellektus károsodásának korai jelzője. Csoportosan is fölvehető. Olyan klienssel is, aki nem beszél.
Elsősorban felnőtt diagnosztikában használatos.
PIERON
figyelemvizsgáló teszt ( van négy kis ábra, kis négyzet egy vonallal, és az ugyanolyanokat kell áthúzni a sok hasonló között, időhatár van, 5p)
és ez után jön egy 300db kérdés ott igennel és nemmel kell válaszolni ez pofon egyszerű :)
ha van esetleg vmi kérdésed írj nyugodtan :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!