Lefutottam tegnap kerek 1 órát lassú tempóba szerintetek hány km-t tettem meg?
hát le a kalappal!:-)
sajnos válaszolni nemtudok a kérdésedre.. viszont énis nagyon szeretnék egy futógépet (nekünk bivajunk van) és fogyni s szeretnék:D
menyiért vetted a futógépet? jo futogép? otthoni vagy kondis? jársz kondiba? hány éves vagy? fiu vagy lány? és hány kiló? ha kérdezhetem.. és miért futsz? mert fogyni akarsz vagy mert izmosodni?
nincs futógépem a sportpályán edzek esténként :)
18 éves vagyok és fiú
65 kiló vagyok és 169 cm. :)
és max még 3 kilót akarok fogyni többre nincs szükségem. :)
nem csak fogyás szempontjából csinálom hanem hogy legyek valaki.
üdv: Márk
mindenképpen este fuss én azt ajánlom mert akkor jobb a levegő ezért amikor belélegzed dúsabb oxigént jut be a szervezetbe amitől jobban tudsz edzeni minden sportágat.
nappal nem jó főleg nyáron mert nappal nem jó a levegő az az igazi amikor este kimész lehűl a levegő és van mitől izzadni nem pedig kimész a napra nappal és úgy izzadsz mert nem mindegy :)
Szia,
En stadionba eleg gyors iramba szoktam futni, es ha felorat futok megallas nelkul akkor mgteszek kb 15kort(Tobbszor is szamoltam) Egy kor 400m --> 15kor=6km. Nekem akkor egy ora futas 12km lenne, de az meg nem birnak ki olyan iramban.
Tehat ha te lassan futottal akkor 12-ot biztos nem csinaltal,
Ha felere lassan futottal mint en, akkor az azt jelenti, hogy a 15kort nem egy felora hanem egy ora alatt tetted meg, tehat 6 km-t futottal. Tegyunk ra meg egy kicsit, +2km, de akkor is szerintem 8,9km-nel tobbet nem futottal, mert en azt a 15 kort tenyleg gyorsan tettem meg.
De ugy is kiszamolhatod, hogy kimesz valahova, es megmered stopperrel, hogy a te lassu futasoddal 100metert hany masodperc alatt tetted meg. Ezutan a 100metert azaz 100-at elosztod az idoddel, es megkapod a sebessegedet meter/secundumban(v=d/t)(de at lehet alakitani kilometer/oraba is). Ezutan a kepletet forditva alkalmazod, es akkor d=v*t, azaz a te tavod amit egy ora alatt megtettel=sebesseged*ido. Itt figyelj, hogy vagy a sebesseg is meter/secundumba van es az ido is secundumban, vagy a sebesseg is kilometer/oraba es az ido is oraban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!