Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Farizom? 8bővebben lent)

Farizom? 8bővebben lent)

Figyelt kérdés

Férfiak számára milyen gyakorlatokat tudtok farizomra?:D

18/f

2011. júl. 25. 13:45
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Guggolás, lábtoló gép.
2011. júl. 25. 13:47
 2/12 A kérdező kommentje:

4 hónapja kondizok,lábtolót is csinálok 80kg-al 3x 14-et+30kg-al 18 -at(bemelegítés).

a futópad?

2011. júl. 25. 14:30
 3/12 anonim ***** válasza:
3x14? Figy... ezeket a számokat nem tudom honnan vetted, de 8 max 10 ismétlés a jó. És nem 3 széria, hanem több. És nem csak egy gyakorlatot csinálunk ugye lábra? :) Futópad? Az aerob mozgásforma... attól max zsírt adsz le és jobb lesz az állóképességed. Picit nézz utána a dolgoknak, mert nagy itt a homály ahogy látom :)
2011. júl. 25. 14:34
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Ja, és a lábtolónál ugye a saját súlyodat vond le! Ergo ugye ennél a gyakorlatnál fejjel lefelé guggolsz :) Ha állva guggolsz súly nélkül, akkor ott ugye a saját súlyoddal nyomod. Lábtolónál ha egy 60 kilós ember 60-nal nyom, akkor olyan, mintha állva súly nélkül guggolna :) Az meg a lányok szokták... sőt még ők is 10-20-30kg-at használnak. Na magyarul a 80kg-s láboltó nem túl nagy terhelés!
2011. júl. 25. 14:36
 5/12 anonim ***** válasza:

Itt tényleg nagy problémák vannak. 80 kilóval meg a porckopott öreganyám lábtolózik. 200 kiló alá nem is adok...

Mondjuk én a lábtolót csakis guggolás után alkalmazom 3-4 szériában és nem megyek 15 ism. alá, csak az uccsó szériában. De ha úgy szereti valaki akkor okély, és lábtolónál a durranásra megyek.

2011. júl. 25. 15:26
 6/12 A kérdező kommentje:

nem nem csak 1 gyakorlat van lábra,de tudom mit beszélek 2 hónapja lábazok és sztem látszik vádlin eléggé combon is....de ti biztos jobban tudjátok vagy félreértettetek:D

80kg kevés?xd

ahh rúddal már 100kg és 95 kg vok,

de a súly hülyeség... a lábizom meg a többi izom,zsír nem ugyan az

nektek van homály.....:)

2011. júl. 25. 16:17
 7/12 anonim ***** válasza:
Lófaszt... Te nem tudod a gyakorlatok normális nevét. Most a guggolásról beszélsz, vagy mi? Azt csinálják rúddal nem a lábtoló GÉP et
2011. júl. 25. 16:50
 8/12 anonim ***** válasza:
Linkeljél mán gépről képet, mert nem mindegy, valaki a hack gépet is lábtolónak hívja.
2011. júl. 25. 16:51
 9/12 anonim ***** válasza:

69% ne másnak mondd, hanem te nézz utána a dolgoknak, mert ökörségeket beszélsz.

Guggolás smith gépben kicsit előre tett lábakkal hátradőlve, kitörés amik alapok farizomra

2011. júl. 25. 16:56
 10/12 anonim ***** válasza:
paraszt: szerintem szabad súlyos lábtolóra gondolt, azon van "rúd" amire felpakolod a súlyokat, az más kérdés, hogy nem rúdnak szokták mondani.
2011. júl. 25. 16:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!