Csináltam egy kúrát (Stanozolol (100szem) egy hónapja, olyan problémáim vannak hogy nem kívánom annyira a sexet mint azelött. Azt olvastam hogy ezek után kell szedni antiösztrogént hogy visza álljon a hormonszint. Melyek a legjobb antiösztrogének?
Figyelt kérdés
2011. júl. 21. 23:27
11/28 anonim válasza:
nem segit mert neked le van állva a teszto termelésed, 1 ösztrogén blokkoló min segítene? zita már felesleges ilyenkor, próbáld meg a hcg-t meg vegyél valami nagyon erős teszto fokozót ( pl t-bomb 2 ). Elbaxtad mi tagadás...
12/28 A kérdező kommentje:
és egy hcg kúra milyen árba lenne?
2011. júl. 22. 00:57
13/28 anonim válasza:
Nem bántásból de ha ilyen alap dolgokkal nem vagy tisztában minek fogsz bele? Amúgy 9-10 körül.
14/28 anonim válasza:
tettél fel itt kérdést mielőtt elkezdted?
15/28 A kérdező kommentje:
nem de visza fog állni rendesem egy hcg + testo fokozótol? 19vagyok
2011. júl. 22. 01:25
16/28 clint válasza:
Nincs szükség rageboy napi 40 mg nolvára, elég a napi 20.
Amúgy a zita még inkább ki fogja nyírni a líbidót.
Clomid (Clostylbegit) ami biztosan segít, kb 20 napon keresztül reggel-este egy szem, Hcg nem fontos, csak ha még ezek sem segítenek.
Amúgy fogadjunk ha elpofáztam volna mielőtt beszeded, hogy tuti kamu, te is azzal jöttél volna, hogy nem az, mert versenyzők is szedik :D :D
17/28 A kérdező kommentje:
Clint, köszönöm szépen a válaszod. Nagyon reménykedem benne hogy ettől ujra működik majd a dolog. Látom ez vény köteles gyógyszer. Hogyan lehetne szerezni ilyet orvos nélkül?
2011. júl. 22. 02:54
18/28 A kérdező kommentje:
Azt hiszem nekem itt véget ért a testépítő pályafutásom csak ebből jöjjek ki valahogy. Maximum valamilyen fehérje turmix.
2011. júl. 22. 03:14
19/28 A kérdező kommentje:
amúgy genesis volt ...
2011. júl. 22. 03:18
20/28 anonim válasza:
Köszi clint a kiigazítást :)
Kúra alatt amúgy miből lehet észrevenni ha nem eredeti a stana? Vizesít ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!