Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek a biotec...

Mi a véleményetek a biotec féle muscle on-ról? Szerintetek jó ha azt szedem vagy mást javasolnátok?

Figyelt kérdés
2011. júl. 19. 15:56
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
9500 a twinlab protein fuel, enyhén jobb, mint a scitec viccprotein.
2011. aug. 3. 06:24
 12/23 snack16 ***** válasza:

hát igen...viccprotein:D te vagy a vicc apa,ahoz képest elég sokan isszák/szeretik és eredményeket érnek el,amíg te csak röhögsz a proteinjükön(amit tesztelnek is) :)...és szerintem jó az 13e-nek is(kivéve ha akciós) ;-)

De biztos jó az is, nem mondom hogy nem.

2011. aug. 4. 17:03
 13/23 anonim ***** válasza:
9500 nem akciósan annyiba kerül, olcsóbb mint a scitec, magasabb fehérjetartalommal és izolátum- koncentrátum keverék. Scitecet egyedül shop.builderen vesznek mert nagy a reklámja és azt tolják, de is szépen beszoptad a kis reklámjukat. Igyad csak nyugodtan.
2011. aug. 4. 18:31
 14/23 snack16 ***** válasza:

[link]

erre gondoltál?:DDXD shop.builderen is ennyi,úgy emlékszem:D

amúgy scitecnél meg rákereshetsz a fehérjédre akkor az jó poén nem:D:D de nem azt mondom mégegyszer hogy rossz,próbáld ki ezt is azt is kész,amelyik jobban bejön azt használd(muscle on-t is kipróbálhatod nyugodtan)!!

2011. aug. 9. 08:54
 15/23 anonim ***** válasza:
Ha ismernél más shopot is, akkor nem tennéd magad még nevetségesebbé.
2011. aug. 9. 10:08
 16/23 snack16 ***** válasza:

nevetségesebbé mint te?:D:D nehéz lenne.

Ez a hivatalos twinlab webshop apa....://

Akkor akciós, te szerencsétlen nyilván!!,ez a "hivatalos" bolti ára ami nem 9500 hanem 12990...pff

konklúzió/tehát veszel egy twinlab fehérjét ami nem olcsóbb,kevesebb benne a fehérje(igaz csak pár százalék a különbség) és kevesebb ízű van belőle,csak mert az a sciteces "viccprotein" nem elégíti a magas igényeidet,hát apa...sok sikert!!!többet ésszel mint proteinnelXD

2011. aug. 10. 09:53
 17/23 anonim ***** válasza:
Hivatalos bolti ár te istenverte nyomoronc? Ott gyártják a webshopban te b@romarcú? Twinlab olcsóbb és nem sima koncentrátum, hanem koncentrátum izolátum keverék. Arról nem is beszélve, hogy a scitecbe nincs annyi, mint rá van írva, szépen ellenőrizgessed a kamu teszteredményit a szaros proteinednek idióta. Twinlab minőségét a scitechez mérni vicc.
2011. aug. 10. 10:20
 18/23 snack16 ***** válasza:

Te f@sszopó...ha a weboldalukon ennyi akkor a boltjukban(a hivatalos TWINLAB BOLTBAN) is annyi te agyatlan gyökér...NEM ott gyártják,ki mondta hogy ott gyártják?... ők forgalmazzák magyar országon te torzszülött pff ne b@sszál fel!

Ennyire ostoba vagy?! Amúgyis ha ilyen kurv@ okos vagy minek kérdezel...olvass már el egy kib@szott whey protein proffesional dobozt...whey ptoein concentrate and whey protein isolate,akkor miről meg beszélünk??. Tényleg ennyire hülye vagy?

amúgy scitec nem csak egyféle fehérjét gyárt a twinlabbal elentétben...:D és elég vicces vagy ha azon vitatkozol hogy a sciteces ben van kevesebbXD nyilván egy isobest-ben kicsit több fehérje van:D bújj el és röhögd ki magad:D

2011. aug. 10. 11:37
 19/23 anonim ***** válasza:
Te kis csőb*zi köcsög, a 100% whey sima koncentrátum, ami keverék az anabolic whey, meg is nézheted az árát. A scitecben kevesebb van, mint ami rá van írva te szánalomg*ci, ki a f@szt érdekel az isobest annyiért? Twinlab már akkor nagy cég volt, amikor a scitec alapítójának tesóit az anyja öblögette a szájából. Nincs olyan, hogy hivatalos twinlab bolt, ők ezt írják magukról, mégis úgy szerzik be nagykerekből te qrva okos. Beszerzési árral kapcsolatos szabályozásról tudsz valamit? Minden nagy gyártó terméke olcsóbb a scitecnél jobb összetétellel, és nem röhögtetik ki magukat, mint a sciteck aszpartámos koncentrátum fossal, azért nem gyártanak ilyet. Jobb lesz ha befogod a pofád és elgondolkozol rajta, miért vagy űber idióta.
2011. aug. 10. 14:44
 20/23 snack16 ***** válasza:

megb@szhatok a szép szádat bunkó gyökér vagy, ennyi vagy!:D

hahaha:D problem?:D te nyomorék:DD MONDTAM TE HOGY 100% Whey Protein Professional,buta vagy,nem tudsz olvasni vagy mi a baj? Aszpartám meg nincs benne...majmold szépen a Twinlabot,és még én majmolom a scitec-etXD:DNE legyen jó a szar európai,nee!! Vedd az amerikait,az amerika majmolás úgy is illene hozzád;-) Beléd amúgyis kár a fehérje szerintem:D:D Esteleg igyál tescos fehérjét,az neked elég minőség;-)

Ez engem nem érdekel tovább...csinálj amit akarsz,úgyis lesz@rja mindenkiXD Kérdeztél én válaszoltam...Ha okos vagy,ne kérdezz!

na Szevasz, ne tartsál föl!:D

Amúgy meg honnan tudod,hogy abba mennyi van?:D okoska,lenyeled és megmondja a gyomrod hány %-os?:DD

ne kérdezz itt,tök felesleges!Vagy ha nagyon akarsz máskor kérdezni,azt kérdezd meg hogy a fűrészpor jó-e;-)

Tudod a dörgést apa,shut up and train!

2011. aug. 10. 19:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!