Mi a véleményetek a biotec féle muscle on-ról? Szerintetek jó ha azt szedem vagy mást javasolnátok?
nézd, nem kell a legdrágább fehérjét venni én szinte a legolcsóbb fehérjét szedem azt is csak edzés után, és még így is majdnem 90 kg vagyok
étrend kell és kész.
jó a muscle on és tejsavó fehérjéből van(izolátum,koncentrátum,ioncseréltizolátum) pff -.-
Amúgy az ára nem olyan vészes scitech 902 grammosa kb ugyanennyi. Nem rossz fehérje,finom(ez a legkevébé fontos) jó az aminóprofil,77%-os,engem nem fosatott meg,nem pufassztott(ami szerintem olcsó,no name fehérjéknél nagyobb kockázat).Nem voltak komolyabb izmlázak,sőt kicsit is csak nagyon ritkán.
Amúgy ha gondolod akkor esetleg 100%iso whey(nem olyan finom,de jó),scitec 100% whey protein prof(nagyon finom,ha szereted az édeset),biotech nitro pure whey gold(nem kóstoltam de biztos jó lehet)....
Ha engedi a keret ajánlom.A kajára figyelj,és max 50% fehérje kiegészítőből:)és lessz siker:))
"Amúgy az ára nem olyan vészes" :\
15590 Ft 2,27 kg, az nem vészes? lol
akkor vegyél 3000ért power proteint....
Amúgy ha szétnéznél van egy csomó 10 e Ft körüli kilós cucc is,meg áltlagosan ennyibe kerülnek a cuccok.(vagy vegyél kilósat 6500ért mert úgy sem olcsóbb a nagyobb)
"Amúgy ha szétnéznél van egy csomó 10 e Ft körüli kilós cucc is,meg áltlagosan ennyibe kerülnek a cuccok."
Neked kéne szétnézni kicsit, de edd ezt a drága sz@rt, én veszek jobbat 10ezer alatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!