Wazzup14 kérdése:
Testépítés, jól csináljuk? Bővebben lent.
Figyelt kérdés
Barátommal elkezdtünk gyúrni, úgy 4-5 napja. Van rendesen mindenféle eszköz hozzá. 5 gyakorlatot szoktunk lerendezni 1 órába, néha-néha 5perces pihenési szünetekkel.
Felülés,Fekvőtámasz, 1 kezes súlyzóval (5kg) mind2 kézre, fekve nyomás 25 kg-t, és nem tudom mi a neve ennek a gyakorlatnak, de úgy csináljuk, hogy terpeszbe állunk, a 25 kg-s rudat megfogjuk és fel-le emelgetjük karból.
E mellé az étrendünk főleg olyan tápanyagokból áll, amik az izom építésre szolgálnak főleg, és rendesen pihenünk.
14-15 évesek vagyunk.
Arra lennék kíváncsi, hogy mindent jól-e végzünk, esetleg 1-2 hasznos tanács ha lenne!
Előre is köszi!
2011. júl. 17. 22:31
1/5 clint válasza:
persze, hogy jó én is így kezdtem.
2/5 A kérdező kommentje:
köszi!:)
2011. júl. 18. 08:11
3/5 Nyivizsdava válasza:
Tökéletes ez az edzésterv kb. én is így kezdtem a testépítést, de szerintem be kéne iktatni húzódzkodást. Az nagyon jó gyakorlat. Nekem a kedvencem:)
4/5 A kérdező kommentje:
köszi! ezt megpróbáljuk beépíteni!:D
2011. júl. 18. 10:05
5/5 Scrappy111 válasza:
szerintem meg keressetek egy edzőtermet minél előbb. azt semmi se pótolja
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!