Tömegnövelés alatt nem gond, ha utolsó két étkezésemből már teljes mértékben hiányzik a szénhidrát?
Sajna ülő munkát végzek, és van egy kis felesleg a hasamon.
178cm vagyok és hozzá 80kg, 36 centis, nagynak egyáltalán nem mondható karral.
Az lenne a kérdésem, mivel ülő munkát végzek, természetes a fehérje és ch mennyiségére ügyelve, az utolsó két étkezésemből elhagyhatom a ch-t?
Ezáltal még ugyanúgy gyarapodhat közben a tömegem valamelyest, illetve szintentartható kis zsírvesztés mellett? :)
Itt most nem a full szálkásságra gondolok, mert nyílván ahhoz nélkülözhetetlen a hosszabb diéta.
Mi a véleményetek ebből?
Szerintem eléggé cikin nézek ki 80kg-al úszógumival és mindössze 36 centis pajszerekkel... :S
Ha pozitív a kalória mérleg akkor az aerob edzéssel a további zsírosodást akadályozod meg. Tehát gyarapodhat a tömeg, de minimális zsírral. Utolsó étkezésem nekem is hús + zöldség.
Fogyáshoz negatívban kell lennie a kal. mérlegnek.
Az lenne jó, ha valahogy ki lehetne vitelezni egy minimális zsirvesztést minimális izomtömegnövelés mellett. :)
Mert most ugye 36-os a karom, ha ennél lejebb menne a tömegem akkor már olyan lenne, mint egy átlagemberé. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!