A fagyi tejet tartalmaz. Szénhidrát napon ez nem gond?
Figyelt kérdés
2007. júl. 22. 22:54
2/5 anonim válasza:
Ha ennyire bele akarsz mélyülni mindenbe, akkor pedig.. a legtöbb tésztaféléhez kell tojás, ami ismét fehérje, s hagy ne ragozzam.. plussz, aki nem hagyja el a kenyeret.. az alap szénhidrát, még is elfogyaszthatsz egy-egy szeletet! ha ennyire mindent pontosan vennénk nem maradna mit enni.
3/5 anonim válasza:
A fagyi tejet? Ma már a tejben sincs sok tej, nem a fagyiban. Abban inkább több a liszt, állagjavító, tejpor, de az is nagyon minimális és egy csomó aroma EEE-betűs tételekkel - ez a főzött, a nem főzöttben talán egy-kettőben lehet tejpor, a gyümölcsösben szerintem nincs is.
4/5 anonim válasza:
Igazad van, a fagyi elvileg tényleg tartalmaz tejet, azonban én úgy gondolom, hogy ha a diéta szerint szénhidrát napon kell enni, akkor megeheted nyugodt szívvel.
5/5 anonim válasza:
Tényleg tejes, máramelyik, amúgy cukor alapú ezért szénhidrátnak számít elsősorban! Sajnos hízlal is! De szénhidrátnapon énis azt szoktam vacsizni! Sőt volt már, hogy fehérje napon is ettem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!