Hogyan kezdhetnék hozzá a jógához?
Figyelt kérdés
19 éves fiú vagyok és szeretnék jógázni "tanulni" és itthon, egyedül. Valaki tudna segíteni, esetleg mutatni egy olyan oldalt ami az alapokkal foglalkozik és hiteles ?2011. júl. 16. 18:55
1/7 anonim válasza:
felhívsz vagy elmész egy tanfolyamra.
jaa, persze, otthon (edző nélkül) nem lehet semmi komoly gyakorlatot megtanulni.
2/7 A kérdező kommentje:
miért ne lehetne
2011. júl. 16. 23:06
3/7 anonim válasza:
hmmm mert (hogy is írtam, komoly mozgás?) olyan mozdulatokat, amiket pontosan kell végrehajtani, nem mindegy közben a légzés, illetve rengeteg izomcsoport feszessége stb. nem tudsz edző nélkül megtanulni, aki kívülről látja mi a hibád és kijavítana. ez nem vonatkozik olyan tehetséges emberekre, akik ezalól kivételek, most általánosítottam.
2 gyakorlatot tanultam könyvből: 1-kezes fekvőtámasz és az 1 lábas guggolás. hááát.. újra kéne vennem még nekem is az elméletet még egyszer.. :/
4/7 A kérdező kommentje:
értem,köszi
2011. júl. 17. 06:09
5/7 anonim válasza:
ugyan. szívesen. ez csak az én tapasztalatom volt, még csinlhatod.. csak ha megtetszik, akkor pl. tényleg kereshetnél egy jó oktatót. de lehet valami olyan jó leírást/videót találsz amivel meg tudsz tanulni sokmindent!
6/7 anonim válasza:
Tegél be egy jóga
DVD-t :D és utánozzd
7/7 A kérdező kommentje:
:)
2011. júl. 17. 17:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!