Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Hogyan kezdhetnék el újra...

Hogyan kezdhetnék el újra sportolni?

Figyelt kérdés

19 éves vagyok évek óta nem sportolok rendesen(gondom volt a bokámmal, sokat nem ugrálhatok), szerencsés alkatom van és ezért nem is éreztem h szükségem lenn a sportra, vékony maradtam. Most viszont szeretnék, de nem tudom milyen sportot, és milyen ütemben( h ne terheljem túl magam)

Köszi

2010. nov. 22. 21:56
 1/3 anonim válasza:
Először kezdd valami egyszerű tornával, aztán ha már bele jöttél,jöhet valami ütősebb.Szerintem járhatnál úszi is, az nagyon egészséges, vagy lovagolni, futni(inkább kocogni ha lábaddal van gond) vagy tácolhatsz is szerintem.Sok sikert!:)
2010. nov. 22. 22:38
 2/3 anonim válasza:
Tancolni inkabb ne,szerintem ha a bokajaval volt gond!De uszas,vagy akar ovatosan sulyokkal,edzest vegezhetsz.A futast,biciklizest,eleinte meg hagyd.
2010. dec. 4. 23:20
 3/3 anonim ***** válasza:
Két tippem lenne : az egyik , hogy vegyél egy olyan magas szárú cipőt , ami fogja a bokádat , vagy a másik , hogy veegyé egy fáslit gyógyszertárban , és ha azzal rendesen befáslizod a bokádat , akkor nem lehet vele gond , és azt sportolhatsz , amit csak szeretnél .
2010. dec. 5. 10:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!