Milyen edzésterv lenne számomra a legjobb?
Már annyian mondtak annyi félét, hogy már nem tudom eldönteni, hogy melyiket csináljam. Kb 1 éve járok kondiba kisebb-nagyobb kihagyásokkal, de azért már meg vagyok erősödve, meg amúgy sem voltam gyenge. Úgy kezdtem, hogy napi 3 edzés, minden izomcsoportra 2 gyakorlat és 3x10.. bicepszre viszont 4x10. Aztán barátom mondta, hogy ennek nincs sok értelme, mivel nagyon vékony vagyok, és szálkás, ezért nekem inkább 4x-3-4 et kellene csinálnom nagyon nagy súllyal. Erre a kondiban mondta nekem egy fickó, hogy inkább úgy csináljam, hogy először 12 aztán 10 majd 8 és végül 6 egy gyakorlatból. Most pedig egy másik haverom azt mondta, hogy jó volt az első amit csináltam, hogy 3x10...
Valaki mondja már meg hogy mi jó nekem!
177-178cm 58-59kg de izmos, 50kg-ot kinyomok karra francia rúddal 34kg 6x5 megy.
előre is köszi!
heti* :D bocsi..
de miért kell ilyen sokat csinálni? legtöbben úgy mondták nekem, hogy kis ismétlés 4 kör...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!