Milyen legális szert (italt, tablettát stb. ) ajánlanátok futás felmérés előtt?
Figyelt kérdés
Vasárnap lesz a futóverseny, és kéne egy kis plusz, hogy legyen esélyem. De csak legális dolgok érdekelnek, mert nem akarom tönkretenni a szervezetemet.
Köszi a válaszokat!
2011. júl. 15. 19:48
1/16 anonim válasza:
Én tudok egyet az a neve ,hogy:EDZÉS
2/16 A kérdező kommentje:
Ha tudnád, hogy mennyit edzettem, hidd el, hogy nem 2 napja áltam neki, csak egy kis plusz kéne.
2011. júl. 15. 20:18
3/16 WBTBWB válasza:
Rövid vagy hosszú táv? Egyébként milyen verseny? Csak érdekel, mert én is futó vagyok. Na amúgy L-karnitin, BCAA, glutamin, citrullin-malát, béta-alanin mind jók, fáradtságérzet kitolására, savasodás késleltetésére. Szóval inkább hosszú távra jók ezek, az a bökkenő, hogy akkor van a többségüknek csak hatása, ha már szeded rendszeresen 2-3 hete...
4/16 A kérdező kommentje:
Köszi a választ.
Valami gyors kéne, amit elég egyszer vagy kétszer verseny előtt szedni. Egyébként ez egy városi verseny.
2011. júl. 15. 20:35
5/16 A kérdező kommentje:
Van értelme egy-két redbullt bedobni előtte?
2011. júl. 15. 20:46
6/16 WBTBWB válasza:
Inkább Gatorade, Powerade, Vitalade lenne a hatásos. Vagy akármilyen izotóniás ital.
7/16 anonim válasza:
Már írtak Bcaa-t glutát, én még mondnanám a G-kicket és a Locomotive-ot. És amit sokan elfelejtenek - C vitamin.
8/16 anonim válasza:
Ja már írtad a citrullin malátot, sorry :D
9/16 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm.
És ezeket hol lehet bszerezni, illetve ezek 4-5 nap szedés után is hatásosak?
2011. júl. 15. 21:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!