Hogy edzek, hogy ilyen testem legyen?
Figyelt kérdés
ilyen testet akarok!!! Ilyen jo nagy darab akarok lenni (most vekony vagyok nagyon) 16f
2011. júl. 14. 12:35
1/11 A kérdező kommentje:
Milyen izmokra eddzek ?
2011. júl. 14. 12:49
2/11 anonim válasza:
Ne csinálj semmit, zabálj össze vissza, és nézd a tévét. Ez a test átlagon aluli, szinte semmi izom nincs rajta. Ez példaképnek elég röhejes.
3/11 A kérdező kommentje:
Azert azt nem mondanäm,hogy ätlagos ..
2011. júl. 14. 14:00
4/11 anonim válasza:
Hát de. Annyi az egyedüli pozitívum, hogy nincs nagy zsírtömege, de ekkora izomtömeg mellé gáz is lenne. Ez a csávó semmi.
5/11 anonim válasza:
Szerintem válts példaképet! ;) [link]
6/11 anonim válasza:
Sanyi ne ess már túlzásokba légyszi!!
8/11 anonim válasza:
GreenTea
Ezért a fizikumért nem hiszem hogy sokat kellett dolgoznia. Ha nagyon vékony vagy, akkor edd meg amit eléd raknak, kérj még belőle, azt is edd meg, döntsd le pár sörrel, edzeni meg menj amikor ráérsz:)
9/11 A kérdező kommentje:
de a csajoknak is tök bejön ez a pasi.meghalnak érte
2011. júl. 14. 18:30
10/11 anonim válasza:
Max a szagától halnak meg. Érdekes környéken lakhatsz, ha ez az ottani ideál :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!