Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Súlyzózhatok? (Bővebben lent)

Súlyzózhatok? (Bővebben lent)

Figyelt kérdés
12 éves leszek ősszel.Most sikerült fogyni egy kicsit úgyhogy tovább folytatom.De szeretném ha lenne egy kis karom is.Viszont olvastam a súlyzózásról ezt-azt.Pl.:Gátolja a növekedést.Ez igaz?
2011. júl. 12. 18:53
 1/9 anonim válasza:
0%
igen!!!!!! te még ne súlyzóz majd esetleg 13-évesen 2 és félkilosakal és csak 16-évesen lehet 20-és 30-kilosakal csak sportolj és úsz bocs a helyesírásért 13/f
2011. júl. 12. 19:08
 2/9 anonim ***** válasza:
Súlyzózni csak karral? na ne már akkor tényleg ne csinálj inkább még semmit
2011. júl. 12. 19:16
 3/9 anonim ***** válasza:
Ha a sulyzózás alatt a kondis edzéseket érted, akkor azzal várj 15 éves korodig!
2011. júl. 12. 19:29
 4/9 anonim ***** válasza:
Vagy várjál még 2-3 évet, vagy nagyon baba súlyokkal 20 ismétléseket nyomjál.
2011. júl. 12. 19:36
 5/9 escrogar ***** válasza:
ostobaság. egy tanulmány sem bizonyítja, hogy gátolja a növekedést. ellenben szép számmal van ellenpélda (pl. Schwarzenegger, Ferrigno)
2011. júl. 12. 21:38
 6/9 anonim ***** válasza:
Jó, de hozzá kell tenni, hogy inkább ne baromkodjon tonnás súlyokkal, kezdők szeretik. /én is szerettem/ Főleg a fejlődésben lévő ízületek miatt.
2011. júl. 12. 22:07
 7/9 escrogar ***** válasza:
való igaz, de 12 évesen, ráadásul kezdőként sokáig nem lesz azon a szinten, hogy ilyenekkel tudjon játszani...15 évesen meg már ha esetleg ott lesz...Arnold is akkor nyert erősember-versenyt :)
2011. júl. 12. 22:19
 8/9 anonim válasza:
Hogy gátolja a növekedést ez szerintem relatív mert én 12 évesen voltam 165cm körül és 15-20kg-s súlyokkal dolgoztam mégis most 183cm vagyok.
2011. júl. 13. 09:37
 9/9 anonim ***** válasza:
12 évesen inkább sportolj valami mást egyenlőre, amit szeretsz. Csak karra nincs értelme edzeni. Kondizni ráérsz 14 éves kortól átmozgató edzésessel, 15-16 évesen meg már mehet normálisan. Ez meg egy h4lyeség, hogy gátolja a növekedést, valami b4romarcú találta ki ezt is, a szteroid talán ami gátolja a növekedést ilyen fiatalon, az edzés biztos nem.
2011. júl. 13. 18:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!