Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Szóval, elvagyok hízva (F18),2...

Szóval, elvagyok hízva (F18),22% a testzsír arányom. Szeretnék lefogyni, de hogyan?

Figyelt kérdés
Tehát, már elkezdtem a "testépítést" de azt halottam hogy az igazán nem fogyókúra, úgy hogy szeretnék mellé naponta csinálni aerob szoba biciklizést/aerob sétát. Tehát az úgy jó lenne ha közvetlen a súlyzózás(kb, egy vagy más fél órát szoktam "test építeni" a kondiba) előtt vagy után csinálok 1 óra aerob mozgást? Vagy jobb hogy ha több óra telik el a kettő között?
2011. júl. 12. 16:17
 1/4 anonim ***** válasza:
Ez nem rossz, de figyelj a táplálkozásra, elalvás előtt 4 órával már ne egyél, dután már ne egyél kenyeret, krumplit édességet, egyél sok gyümölcsöt, zöldséget, húst zöldségkörettel pl. És igyál nagyon sok vizet, most főleg mert meleg is van.
2011. júl. 12. 17:09
 2/4 A kérdező kommentje:
Tehát az úgy jó lenne ha közvetlen a súlyzózás(kb, egy vagy más fél órát szoktam "test építeni" a kondiba) előtt vagy után csinálok 1 óra aerob mozgást? Vagy jobb hogy ha több óra telik el a kettő között?
2011. júl. 12. 18:38
 3/4 anonim ***** válasza:
Az jó, előtte szokták, így ezt tanácsolom. Ez teljesen általános, mert így ég a zsír, javul az állóképesség utána meg súlyzó.
2011. júl. 12. 18:50
 4/4 anonim ***** válasza:

Utána javasolt a hosszú időtartamú aerob edzés.

Súlyzós edzés előtt aerob edzést végezni TILOS!

Forrás:

[link]

2011. júl. 12. 19:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!