Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Milyen otthoni tornagyakorlatt...

Milyen otthoni tornagyakorlattal tudnék lefogyni egy pár helyen? (Többi lent. )

Figyelt kérdés
Hátsó combról, hasról szeretnék leadni pár kilót. Tudnátok valami jó edzést? Ha igen elkülditek videóban? Köszii. :D
2011. aug. 17. 18:11
 1/10 anonim ***** válasza:

Nem tudok sajna, mivel nincs helyi zsírégetés. Ha fogysz, akkor mindenhonnan fogysz. Szálkásító étrend és aerob + súlyzós edzés. (százötvennegyedszerre írom ezt le de ne zavarjon)

keress rájuk

2011. aug. 17. 18:14
 2/10 A kérdező kommentje:
én nem ilyen súlyzós edzésre gondoltam hanem olyanra amit Rubint Réka csinál de sajnos neten kerestem róla videót de nem találtam. :(
2011. aug. 17. 18:17
 3/10 A kérdező kommentje:
akkor mellesleg odaírom h 13 éves lány vagyok. nem pasi aki szálkásodni akar. ;)
2011. aug. 17. 18:18
 4/10 anonim ***** válasza:

értem én, bocsesz ;););););)

;))))))))))))))))))))))))))))))

2011. aug. 17. 18:20
 5/10 FactorY válasza:
te szerencsétlen, HELYI ZSÍRÉGETÉS NINCS! az előző leírta h mit kellene csinálnod... aerob edzést, meg egy (ha így jobban tetszik:) fogyókúrás étrendet ... sovány hús, rizs, hal stb... aerobra meg keress rá. Rubint Rékát meg hagyd a f@szba!
2011. aug. 17. 18:28
 6/10 anonim ***** válasza:
2011. aug. 17. 20:21
 7/10 anonim ***** válasza:
Héjj te okosság...ha nem szálkásodni akarsz,akkor mit?Izomból szeretnél súlyt veszíteni esetleg?Ha már kérdezel valamit,ne akarj okosabb lenni a válaszolónál."dilisnyuszi" nem ír hülyeségeket,ezt már megfigyeltem:D Szóval azt csináld,amit ő írt;)
2011. aug. 17. 21:48
 8/10 A kérdező kommentje:
20:21-eshez nem tudok így ugráló-kötelezni. fuck! -.-"
2011. aug. 17. 22:59
 9/10 anonim ***** válasza:

Akkor gyakorold fuckyou!

Ne mentegetőzz,meg nyavalyogj itt.

2011. aug. 17. 23:19
 10/10 anonim válasza:
nagyon birom ezt az undorító hozzá szólásokat(Y) Ha csak így tudsz válaszolni meg felidegesíted magad minek vagy ide felregisztrálva,hoigy mindenkit leoltsál? pfff...kemény vagy(Y)
2011. szept. 13. 13:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!