Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Edzok tudtok erre választ?...

Edzok tudtok erre választ? (nem csak testépíto)

Figyelt kérdés

Most olvastam el Andre Agassi életrajzát. Én 16 éves vagyok,profi szinten asztaliteniszezek. Heti 7x amikor suli van,most nyáriszunetbe heti 10x. + hétvégén a meccsek. Nagyon sokat izzadok,és olvastam h ilyenkor hamarabb el kell kezdeni a hidratálást,h a meccs elotti napon. Egy nap van h akár 7 meccs is van. Holott már 2 nagyon kimerito tud lenni. Agassi életrajzába írta h vol egy kondi edzoje Gil Reyes,aki készített neki vizet. Az 1. fajta vizet már egy nappal a megméretetés elott vedelte,kb 3 litert,a kovetkezot meccs kozbe,és a 3.ikat utána. Mit tartalmazhat?

A konyvbe ezt írja: Gil vize szénhidrátokat,ásványi sók,vitaminok és még Gil által szigoruan orzott osszetevok keveréke. Valaki segítene pls,esetleg kontaktolna valahogy h megbeszéljuk.

2011. júl. 12. 11:28
 1/3 bix ***** válasza:
izotóniás italt érdemes nézni
2011. júl. 12. 11:30
 2/3 A kérdező kommentje:
koszi a gyors választ,azt iszok rendszeresen. Edzés és meccs kozbe. Esetleg nincs valami elérhetoséged?
2011. júl. 12. 11:32
 3/3 °:Amigo:° ***** válasza:

Elektrolitokat kell pótolni és az izommunkához szükséges ásványi anyagokat (kalcium,magnézium, nátrium, kálium, stb...)

Hosszútávú sporttevékenységnél kis mennyiségű szénhidrát utánpótlásra is szükség lehet, folyékony formában.

2011. júl. 12. 15:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!