Edzok tudtok erre választ? (nem csak testépíto)
Most olvastam el Andre Agassi életrajzát. Én 16 éves vagyok,profi szinten asztaliteniszezek. Heti 7x amikor suli van,most nyáriszunetbe heti 10x. + hétvégén a meccsek. Nagyon sokat izzadok,és olvastam h ilyenkor hamarabb el kell kezdeni a hidratálást,h a meccs elotti napon. Egy nap van h akár 7 meccs is van. Holott már 2 nagyon kimerito tud lenni. Agassi életrajzába írta h vol egy kondi edzoje Gil Reyes,aki készített neki vizet. Az 1. fajta vizet már egy nappal a megméretetés elott vedelte,kb 3 litert,a kovetkezot meccs kozbe,és a 3.ikat utána. Mit tartalmazhat?
A konyvbe ezt írja: Gil vize szénhidrátokat,ásványi sók,vitaminok és még Gil által szigoruan orzott osszetevok keveréke. Valaki segítene pls,esetleg kontaktolna valahogy h megbeszéljuk.
Elektrolitokat kell pótolni és az izommunkához szükséges ásványi anyagokat (kalcium,magnézium, nátrium, kálium, stb...)
Hosszútávú sporttevékenységnél kis mennyiségű szénhidrát utánpótlásra is szükség lehet, folyékony formában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!