Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Érdemes-e a tömegnövelő...

Érdemes-e a tömegnövelő szerekhez nyúlni?

Figyelt kérdés
ÉN itt mindenfajta táplálék kiegészítőre , porra, kémikusan előállított fehérjére, szénhidrátra gondolok.., egy három hónapja edzek , így az elején heti 5-6 x , mert am jól is esik..:) egyértelműen látszik már ennek az eredménye, viszont érdemes e ilyen szerekkel besegíteni..!? ha szerintetek nem, akkor milyen étrendet érdemes követni tömegnövelés céljából? :) Nem vagyok ilyen téren még otthon a témában, személyes tapasztalatoknak örülnék!:)
2011. júl. 11. 14:32
1 2
 11/19 Tyler913 ***** válasza:

ma 18:32

Te aztan tudod,mi sikerult nekem es mi nem,hisz jol ismersz...Optikailag.Kcsog.

2011. aug. 23. 19:17
 12/19 anonim ***** válasza:
Bőven elég a megfelelő kaja meg effective edzés menet az hogy nektek plusz nélkül nem ment az edzés nem mindjárt ezekbe kell keresni hanem rossz volt az edzés tervetek ha igazán nő tetek akkor az edzés menet változásnak köszönhető nem pedig fehérjének és egyéb alapanyagnak bármelyik értelmesebb nem két hetet járó emo gyerek megmondja nem dobnak nagyot a kiegészítők és a végeredmény egyáltalán nem szép . Érdekes én és nagyon sok ismerősöm soha nem szedtünk kiegészítő tápot mégse vagyunk picik biztos mi vagyunk a supergym csapat gondolom plusz van olyan ismerősöm aki vedeli és semmit nem változott elbutulás legfelső szintje nem ezek kellenek hanem 4-5 év edzés ahhoz hogy szépre megnőj és abban legyen igazán használható izom ne csak statikusan mozgó vaskatona légy csak azt nem érti meg mindenki hanem benyomja ezt és akkor tolja egy évig összesen .. ilyen felfogással kár kondizni . Érdemes lenne tényleg benézni egy-egy bármilyen küzdő sport edzésre és mikor meglátod hogy nálad kisebb emberek dobálnak te meg nem bírod őt eldobni akkor lehet gondolkodni hogy mi a gond , persze rengeteg múlik a technikán de kell hozzá megfelelő erő ,de ha ez nem jó példa akkor menj el egy nap bútort szállítani , meddig bírod ?
2011. aug. 23. 19:20
 13/19 Offthewall ***** válasza:
utolsó: tanulj meg magyarul írni. Amúgy meg senki nem írta, hogy 1 év alatt akar megnőni. Te írod, hogy 4-5 év alatt. Hát, akkor rossz hírem van, én nem 4 évet akarok lesportolni az életemből, hanem az egészet, illetve amíg bírom. Mégis használok étrendkiegészítőt. Na erre mit mondasz. Amúgy meg fontos olyan dolgokról ugatnod amit ki se próbáltál...
2011. aug. 23. 19:36
 14/19 anonim ***** válasza:
Igazatok van vegyetek meg minden sz@rt akkor csak azt megjegyezném nem én szóltam be egyből a másiknak hanem mindenki nekem ugatott be először pedig nagyon sok élő példája van annak ,hogy mennyire felesleges az anyag én a kérdező felé ezt jeleztem utána nem kell meglepődni ha beszólásért vissza szólok érdekes módon egy épp kézlább érvet vagy példát nem tudtok mondani csak azt hogy nem értek hozzá az én érvem meg ignorálva van csak idegesen átolvassátok és leírjátok az ellenkezőjét ejnye bejnye ... ha nem tudjátok elviselni az ellenérveket nem muszáj rá reagálni és a másik se fog rátok vicces azért hogy ennyire megvagytok győződve ,de éppkézlább érvet ne mtudtok felhozni . Sőt elárulok egy új dolgot számodra rengeteg anyag van ami bizonyos genetikával rendelkező embereknek jó majd ha egyszer anyagozás mellett a body builder.hu -t felütött ezt is meglátod és azt nem egy kósza fórumozó írja hanem az oldal szerkesztője szóval amit valaki ajánlj anyagot az lehet a másiknak bese jön pluszha bejön akkoris minimális rajta a kaszálás ,de nem fogom újra írni ah a kérdezőnek hasznos volt az infó tudomásul veszi ha nem-nem én nem fogom egyiket se rossz néven venni mert mindenki azt követi ami neki a legjobban tetszik ,de kósza kondizók ne ugassák le a másikat mert én se tegnap kezdtem az edzést és nagyon sok ember van aki osztja a véleményemet mivel magam is egy konkrét edzéstervet követek és szeretem mert hasznos , mert nem csak arra jó hogy jól nézek ki hanem erős legyek . De gondolom ti tudtok egykezes fekvőt csinálni vagy egy lábon gugolni annyira megerősödtetek . Ja hogy nem ? értem . Tovább nem is írok nem érdekeltek , mert nem magyarázok tovább olyanoknak akik nem figyelnek a másikra csak egyből belekötnek ha máskép csinál valamit .
2011. aug. 23. 19:46
 15/19 Takumi ***** válasza:
55%
19:46 te komolyan mondom szánalmas vagy. A buta egysíkú ismereteidet hangoztatod. Olvass többet!!
2011. aug. 23. 20:18
 16/19 Offthewall ***** válasza:
19:46 igen olvasok body.builder.hu-t. ha nem tudnád azt is 1 táp.kieges vállalkozás szerkeszti szóval a hozzászólásodra azt kell mondjam: ez kellett...
2011. aug. 23. 20:42
 17/19 anonim ***** válasza:
"De gondolom ti tudtok egykezes fekvőt csinálni vagy egy lábon gugolni annyira megerősödtetek ." Ezekhez egyensúly kell ne merő. Te tudsz break táncos mozdulatokat? Akkor qrva gyenge vagy... szánalmasan hülye vagy.
2011. aug. 23. 20:57
 18/19 Offthewall ***** válasza:
igen képzeld tudok 1 lábon guggolni, kézisúlyzóval is... mi abban a nagy szám? 1 kezes fekvő terhelését is bírnám de nem olyan jó az egyensúly nem vagyok breaktáncos....
2011. aug. 23. 21:05
 19/19 Offthewall ***** válasza:

De amúgy ha itt magas lóról beszélsz mintha Vörös Zoli lennél, kb. 10 másik válaszadóval tolj már fel 1 egész testes képet de ne másét ha lehet xD De én abba is hagytam itt neked az írogatást mert reménytelen, toljad a dumádat, hogy a táp.kieg semmit nem ér senkinél, meg hogy kb. kox, ja és tedd ezt olyan linkekre tévesen hivatkozva, amik 1 táp.kieg árús vállalkozáshoz kötődnek.(vagy a vállalkozás az oldalhoz, nézőpont kérdése) gyengébbek, azaz Te, kedvéért: shop.builder.hu, és body.builder.hu

hallod én nem erőlködnék a helyedbe hogy mekkora igazad van, és egyéltalán nem nevezném érvelésnek amit csináltál. Szépen vonulj csendbe vissza.

2011. aug. 23. 21:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!