ÉN itt mindenfajta táplálék kiegészítőre , porra, kémikusan előállított fehérjére, szénhidrátra gondolok.., egy három hónapja edzek , így az elején heti 5-6 x , mert am jól is esik..:) egyértelműen látszik már ennek az eredménye, viszont érdemes e ilyen szerekkel besegíteni..!? ha szerintetek nem, akkor milyen étrendet érdemes követni tömegnövelés céljából? :) Nem vagyok ilyen téren még otthon a témában, személyes tapasztalatoknak örülnék!:)
Rizs meg husi az alap. Azok a szerek meg jók mert csak instant élelmiszerek azok a szerek. Edzés után turmix dextrózzal minimum.
2011. júl. 11. 14:37
2/19 anonim válasza:
google:
tömegnövelő étrend,edzés után tejsavó+dextróz és egy multivitamin+ízületvédő. Ezek kellenek.
2011. júl. 11. 14:45
3/19 anonim válasza:
Sok kezdő gyúrós agyára ment a meleg úgy látom.(Nem neked szól konkrétan, hanem általában.)
Kémikusan előállított fehérje, ch? Miből vannak, polietilénből? Milyen szerekről beszélsz? Az látszik, hogy nem vagy otthon a témában. Azt nem értem, miért nem nézel utána, ez nagyon sok oldal olvasni való. Annyit hogy írjunk le itt? Olvass utána és ha nem értesz utána valamit, azt kérdezd meg konkrétan.
2011. júl. 11. 14:48
4/19 anonim válasza:
Amíg úgy kezeled őket, mint ami természetellenes, addig nem érdemes.
2011. júl. 11. 15:10
5/19 anonim válasza:
Teljesen felesleges ha jól edzed ki edzed magad annyira ami a testedből kihozható és még szép , ezek nem múlik megváltás ettől komolyabb anyagoktól meg csak undóritóan nézel ki ráadásul optika az egész . Inkább étrend ezután néz utána hogy mi az amit elbírsz fogyasztani és tetszik ne tőlünk kérdezd hogy ma mit főzzél szerintem , mert még átmegyünk enni :)
2011. aug. 23. 15:01
6/19 Tyler913 válasza:
ma 15:01
Te is mi a turonak irsz,ha nem ertesz hozza?
Kedves Kerdezo!
Jol irtak a tobbiek: a taplalekkiegeszitok nem "kemiailag eloallitott" muanyagok,hanem koncentralt tapanyagok.Nem kell toluk csodat varni,az eredmeny nagyreszt a szilard kajan mulik,de egy vitamincsomag,illetve dextroz+tejsavo edzes utanra alapveto.
2011. aug. 23. 18:09
7/19 anonim válasza:
Te minek írsz ha amíg nem nyúltál hozzá nem sikerült semmi ? :)
2011. aug. 23. 18:32
8/19 Takumi válasza:
Szerintem neked bőven jólenne egy fehérje kreatin vitamin kombó(semmi bajod nem lesz tőlük, nem fogod megbánni személyes tapasztalat). Tömegnövelő ha jól fejlödsz felesleges.
2011. aug. 23. 19:03
9/19 Takumi válasza:
Az meg hogy optika baromság(ha ez a véleményed te 1 segg vagy). Ezektől normális izomzatod lesz, ha tudod miket egyél.
2011. aug. 23. 19:04
10/19 anonim válasza:
Ezért silányodott el a kondi ipar mert ezt ti elhiszitek :((((
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!