Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Felszakadt a bőröm a bal...

Felszakadt a bőröm a bal bicepszemnél. Kell-e pihentetni?

Figyelt kérdés
Járok konditeremben és fel szakadt a bőr a kezemen. Nem fáj. Később lehet-e ebből baj?
2011. júl. 10. 00:59
 1/4 anonim ***** válasza:
Nem kell pihentetni, van rá kenőcs. De ha nem is kened semmivel akkor sincs gáz, egy idő után kifehéredik. Kicsit csúnya, de ez van, már megszakadt, nem igen tudsz neki akármit is csinálni. Én régen kövér voltam, nekem végig teli van a testem ilyen csíkokkal, főleg az oldalam, de van a térdemen is (WTF??? de komolyan :D) Aztán elkezdtem testépítéssel foglalkozni akkor lefogytam, majd tömegeltem (még két éve) akkor is megszakadt csak nem az oldalam hanem a hátam meg a kezem. Erről ennyit, engem nem zavar, ki vannak fehéredve látszani látszik de ez van.
2011. júl. 10. 07:15
 2/4 anonim ***** válasza:
Én örülök,mert bizonyítja a fejlődést. Le vagy barnulva nem látszik annyira...
2011. júl. 10. 09:08
 3/4 anonim ***** válasza:
Igen később kompletten kettéreped az egész karod és amputálni kell... KB szarrá van repedve a kezem, leszarom... Amúgy elmúlik, de amire elmúlik a régi repedés, jön az új, úgyhogy no para, train hard!
2011. júl. 10. 10:49
 4/4 anonim ***** válasza:
Minek pihentetnéd, nem a bőrödre edzel! ;)
2011. júl. 16. 15:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!