Bokatörés után, mi jön?
Arra, h kb. minden lépésnél a falat fogod kaparni kínodban - mert ugyebár eléggé elszokott a mozgatástól, meg izmok is szépen sorvadoztak egy hónap alatt.
De szépen lassan nekiállhatsz mozgatni - meleg vízben kellemesebb érzés, nem fáj annyira, aztán lassan fokozatosan elkezdhetsz mozogni. De csak annyit, ami még jól esik, nem kell kapásból leterhelni.
majd tanulsz újra járni.
A bokádnak újra meg kell szoknia,hogy terheled, hogy neki kell megtartania téged.
És az elsorvadt izmokat dolgoztatnod kell,hogy újra megerősödjönek.
Na az a szopás!
Nekem síp meg szárkapocs volt eltörve, 6 hét gipsz, mankóval utána is, gyógytorna, aztán lassan lassan elkezdhettem terhelni, de tele voltam vasakkal, úgyhogy 2x operáltak... Hehehe jó szar volt.
Remélem felépülsz, sok sikert!
Nekem március közepén tört el a bokám kosáredzésen.
Utána 1 hét fekvőgipsz és 4 hét járó.
Az első lépések elég furcsák volta de NEM FÁJT!!!(mondjuk nekem elég jó orvosom volt...)
4-5 nap alatt megszoktam de aztán meg még 2-3 hétig kifelé fordított lábbal jártam most pedig már újra kosarazok!
Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!