Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Lehet olyan hasizmot kifejlesz...

Lehet olyan hasizmot kifejleszteni hogy ha hasba rúgnak, ütnek, vágnak stb. nem érzem meg? Gondolom lehet ehhez mit kéne csinálnom?

Figyelt kérdés

tudom nem 1hét alatt leszek olyan erős,de szeretnék egy ilyen hasizmot kifejleszteni ha kell éveket áldozok rá

esetleg ha naponta felüléseket végzek az jó?

2011. júl. 6. 14:38
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

Ugyehogy ugye!??

Én először a vér kötelezben láttam.

De DAMON is előszeretettel alkalmazza :D Aki a teri krúz.

2011. júl. 6. 19:33
 12/18 anonim ***** válasza:
Jó, mondjuk ő telefonkönyvvel operál, az már a pro szint, de ujság is megteszi :D
2011. júl. 6. 19:34
 13/18 A kérdező kommentje:
jó vicc de azért nem járkálhatok civilben újsággal mindennap a hasamnál
2011. júl. 6. 19:56
 14/18 anonim ***** válasza:
Mér?
2011. júl. 6. 21:21
 15/18 anonim ***** válasza:
szöges lemezt kell berakni. És akkor nem hogy nem fog fájni, de még neki fog inkább
2011. júl. 6. 21:33
 16/18 A kérdező kommentje:
Nem azért jönnek ide a felhasználók hogy osszátok itt az idióta hülyeségeiteket és ezzel befejezném a hasznos ötleteket köszönöm a többit mintha nem is olvastam volna!
2011. júl. 6. 21:45
 17/18 anonim ***** válasza:

Tessék!

Póló alá hordhatod:D.

[link]

2011. júl. 6. 23:09
 18/18 anonim ***** válasza:

kérdező, ne sértődj már be a poénon.. bazz..

ha hasba ütne ráfeszítesz, ezt meg lehet tanulni, ugyan ez rúgásnál. tudsz gyakorolni egyedül is, egy pár kilós súlyzóval.

egyébként meg azt nem lehet magszokni, ha hasba vágnak.. olyan izom nincs, ami a kést tompítja, azt mindenképpen átvágják és már el is érték a zsigereid. élesben se ütést se vágást ne engedj be. edzd fel a hasad ahogy írták, de mindég úgy gyakorolj, hogy a legerősebb belső védelemnél is van erősebb támadás (akár fegyver nélkül, akár fegyverrel)

remélem ezt a tanácsot megszívleled.

2011. júl. 7. 09:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!