Lehet olyan hasizmot kifejleszteni hogy ha hasba rúgnak, ütnek, vágnak stb. nem érzem meg? Gondolom lehet ehhez mit kéne csinálnom?
tudom nem 1hét alatt leszek olyan erős,de szeretnék egy ilyen hasizmot kifejleszteni ha kell éveket áldozok rá
esetleg ha naponta felüléseket végzek az jó?
Ehhez nem edzés kell elsősorban-bár az sem árt-hanem megtanulni helyesen venni a levegőt küzdelem közben.
Érezni meg mindig fogod.Nekem viszonylag kemény a testem,viszont nálunk lehet rúgni cipőorral.
Na most te hiába keményíted fel magad,ha éppen csinálsz egy belégzést és pont akkor rúgnak cipőorral gyomorszájon.
Az padló.De ugyanez mehet májra,vesére.
Tulajdonképpen nekem erről az a véleményem illetve személyes tapasztalatom, hogy nekem hiába van csini kockás hasam, az taekwondo edzőm picit hájasabb hasát püfölhetném percekig és még akkor is lenne kedve enni meg nevetni egyszerre... Emellett én lehet, hogy a 3. ütéstől már kórházba kerülnék ki. Természetesen ugyan akkora erővel leadott ütéstől. És mindez azért van, mert ő rengeteg ütést kapott már, frankón veszi a levegőt és kemény a hasfala, mint a beton.
Én sokkal több hasgyakorlatot csinálok a konditeremben, mint amennyit ott edzésen csinálunk, de mégis ez az eredmény. Szóval nincs értelme millió felülést végezni. Háj kell, izomerő és jó technika... Ennyi. imho
és ha tegyük fel hasba vágnak akkor kell a has-al ráfeszíteni? én így gondolom
köszönöm a válaszokat megfogadom a tanácsot valakivel ütögettetem a hasam és felülést végzek az mostmár elég szerintem a teknikát ha meg lehet elmondjátok ha tudjátok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!