Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Lehet olyan hasizmot kifejlesz...

Lehet olyan hasizmot kifejleszteni hogy ha hasba rúgnak, ütnek, vágnak stb. nem érzem meg? Gondolom lehet ehhez mit kéne csinálnom?

Figyelt kérdés

tudom nem 1hét alatt leszek olyan erős,de szeretnék egy ilyen hasizmot kifejleszteni ha kell éveket áldozok rá

esetleg ha naponta felüléseket végzek az jó?

2011. júl. 6. 14:38
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
xD hasonló dolgon gondolkodtam én is mostanában. Gondolom egy nagyon erős hasizom megalkotásához nem elég sima felülés. Nehezített lábemelés, hasprás megoldja a dolgot, meg ilyenek
2011. júl. 6. 14:42
 2/18 anonim ***** válasza:
Olyan nincs, hogy nem érzed meg. Olyan van, hogy érzed, csak már nem fáj. Keményíteni kell magad rendszeresen, azaz szoktatni magad az ütésekhez. Kérj meg valakit, hogy segítsen Neked ebben, ne magadat üsd :) Nem kell túlzásba esni, a lényeg a rendszeresség. Sok kicsi ütés, meg természetesen sokféle hasizomgyakorlat, és egy idö után hozzászokik az ember. Az elején kellemetlen, de egyre jobb lesz :)
2011. júl. 6. 14:50
 3/18 anonim ***** válasza:

Ehhez nem edzés kell elsősorban-bár az sem árt-hanem megtanulni helyesen venni a levegőt küzdelem közben.

Érezni meg mindig fogod.Nekem viszonylag kemény a testem,viszont nálunk lehet rúgni cipőorral.

Na most te hiába keményíted fel magad,ha éppen csinálsz egy belégzést és pont akkor rúgnak cipőorral gyomorszájon.

Az padló.De ugyanez mehet májra,vesére.

2011. júl. 6. 15:06
 4/18 anonim ***** válasza:
Igen lehet pl haverom karate edzőjét izomból hasba rúgod csak nevet rajta. Kb napi 1000X felülést kell csinálnod több évig és meglesz az eredmény :P
2011. júl. 6. 16:51
 5/18 anonim ***** válasza:
napi 1000 felülés...anyám borogass
2011. júl. 6. 17:06
 6/18 anonim ***** válasza:

Tulajdonképpen nekem erről az a véleményem illetve személyes tapasztalatom, hogy nekem hiába van csini kockás hasam, az taekwondo edzőm picit hájasabb hasát püfölhetném percekig és még akkor is lenne kedve enni meg nevetni egyszerre... Emellett én lehet, hogy a 3. ütéstől már kórházba kerülnék ki. Természetesen ugyan akkora erővel leadott ütéstől. És mindez azért van, mert ő rengeteg ütést kapott már, frankón veszi a levegőt és kemény a hasfala, mint a beton.

Én sokkal több hasgyakorlatot csinálok a konditeremben, mint amennyit ott edzésen csinálunk, de mégis ez az eredmény. Szóval nincs értelme millió felülést végezni. Háj kell, izomerő és jó technika... Ennyi. imho

2011. júl. 6. 17:26
 7/18 A kérdező kommentje:

és ha tegyük fel hasba vágnak akkor kell a has-al ráfeszíteni? én így gondolom

köszönöm a válaszokat megfogadom a tanácsot valakivel ütögettetem a hasam és felülést végzek az mostmár elég szerintem a teknikát ha meg lehet elmondjátok ha tudjátok

2011. júl. 6. 17:44
 8/18 anonim ***** válasza:
Veszel 2 napilapot, oda szigetelőszallagozod a hasadra, és máris üthetnek, rúghatnak :D
2011. júl. 6. 18:29
 9/18 anonim ***** válasza:
bunkóparaszt!! XDXD:D
2011. júl. 6. 19:08
 10/18 anonim ***** válasza:
2011. júl. 6. 19:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!