Diétázom, csökkentsem a bevitt kaját ilyenkor?
Neki álltam komolyan diétázni Július 1-től, de az a helyzet nem fogytam semmit sőt, ilyenkor mi a teendő csökkentsem a szénhidrátot, vagy ez még korai és várjam meg az 1 hetet hátha beiindul?
Mérések: reggel 8 óra, éhgyomor
Júl 1. :89.6kg
Júl 2. :89.8kg
Júl 3. :89.7kg
Júl 4. :89.7kg
Használt kiegekek: 40g glutamin-sr,20g bcaa xpress,50g isobest,1 csomag monster 100,5g carni matrix
Szilárd kaja:10dkg zab,25dkg barnarizs,1 kanál lenmagolaj,85dkg csirkemell filé(semmi fűszer,minimális tengeri só, kontaktgrillben készitem, zsir hozzáadása nélkül),20dkg héj nélküli kigyóuborka,50dkg párolt brokkoli,4.5l alacsony nátrium tartalmú szénsavmentes ásványviz (6.9mg/l)
Azért, örülnék, hogy ha válaszolna valaki, mert nem könnyű kibirni ezt az étrended, és nem is olcsó, igy júl5-júl7-ig is ha nem fogynék semmit stagnálnék az csak pocsékba menne, első héten 2 kardiót iktattam be laza 30 perc folyamatos kocogás a helyi bányató körül, azt júl2-júl3 le is tudtam.
termogenikus zsirégető,edzés elötti fokozókat nem használok mivel 2 hónap múlva leszek csak 18... de lassan 4 éve edzem folyamatosan igy megért már a diéta :)
12 hétre tervezem a diétát, nem vagyok kezdő :), csak hát első diétám és mindenhol irják hetente 0.5-1kg testsúlycsökkenés az ideális de nekem jeleneleg 0.1kg többletem is van a kezdéstől számitva -.-, gondolom elértem egy kalóriadeficitet, vagy lassan áll át a testem a diétára és ezt nem tudom eldönteni várjak még hátha beindul, vagy vegyem most vissza 20-25g ch van, jelenleg 250g-on van:)
rendben kipróbálom a zöld teát, és HMB-t is akartam venni csak az ne olcsó játék és még nem jött meg a fizum ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!