Hogyan ugorjak magasra?
Ezt most komolyan nem vágod?
3,05 m magas kosárgyűrűt akarom elérni, nem tudom hogy jönnek ide n'avik
Bocs én is erre próbálok rájönni:(
Úgyhogy ezt a kérdést én is figyelni fogom:)
Szia!
Én is kosarazok (körmenden). 14 éves vagyok 184 cm és elérem a gyűrűt.
Igaz a kosárlabdát fél éve kezdtem el...:( volt lemaradásom de már sikerült behozni.
Na szóval előszőr még a hálót se értem el. de az edzőm a ziccerekre tanitott meg előszőr. ezt nagyon sokat gyakoroltam az oldalpalánkokon hónapokig.
egyre magasabbra sikerült felugranom. végül sikerült elérnem a gyűrűt.. :D a csapatban előszőr
mostmár egy 5-6 centivel elhagyom a gyűrűt.
Javaslom neked a ziccerezést, az ugrókötelezést, verticaljumpot, valamint a melluszást ezek erősítik a rugóidat.
Amúgy a függőleges ugrások arra ösztönzik a csontjaidat hogy nyúljanak meg.. így magasságod is nagyobb lehet ha még növésben vagy
fontos hogy amikor ziccerezel próbálj minnél magasabra felugrani.
a nyujtás mindig jól jön.
Ahhoz hogy elérd a gyűrűt erős rugókra és magasságra lesz szükséged.
Azt mondod hogy fél év intenzív kosáredzéssel sikerült ennyit fejlődnöd? Az nem rossz:D
mert én is most kezdenék el kosarazni egyesületben, fontos lenne hogy tudjak ugorni-erre szeretnék valamit erősödni:)
Nah ja .. Nem volt könnyű, de megérte :D
Hány centi vagy amúgy? és ugrással meddig érsz fel?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!